Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pojďte do kina na Komando a křest knížky Encyklopedie akčního filmu


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbrad pittcommandodavid finchereafedward nortonencyklopedie akčního filmuklub rváčůknížkapopkulturní milníky
Přijďte si užít největší akční pecku všech dob a pokřtít knížku, kterou prostě musíte mít! 

Každý měsíc vám ve spolupráci s kinem Aero přinášíme Popkulturní milníky podle MovieZone. 4. listopadu dojde na regulérní dvacáté a pustíme si kultovní Klub rváčů. Projekce od 20:30 už je beznadějně vyprodaná, na tu v 18:00 ale ještě pár lístků je, rozhodně však nedoporučujeme váhat. O legendární klasiku Davida Finchera je evidentně zájem. Zdaleka to ovšem není jediná akce, kterou pro vás na listopad chystáme. A taky pro nás. 

V pondělí 25. listopadu totiž startujeme nový cyklus Encyklopedie akčního filmu, ve kterém vám nabídneme to nejlepší z žánru plného přestřelek, bitek a výbuchů a pro kterou si připravujeme půdu i na Youtube. A logicky začneme nejakčnějším filmem všech dob. Dojde na Komando, jímž jsme před necelými dvěma lety zahajovali i Popkulturní milníky. Tehdy se vyprodalo během týdne, takže pokud jste ho napoprvé nestihli, nebo si chcete dát repete, neměli byste s nákupem lístků váhat. 

Samotnému Arnoldovu řádění však bude předcházet ještě jedna akce, na kterou se hodně těšíme. Budeme totiž křtít knížku Encyklopedie akčního filmu, na níž jsme se docela vyřádili a samozřejmě si ji můžete na místě i koupit za speciální cenu 320,- a pořádně to s námi zapít. Tak přijďte!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace