Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Spider-Mana a Evil Dead se vrací k hororovému žánru


ikona
Mr. Hlad
50 states of frightevil deadfriday the 13thsam raimi
Sam Raimi bude po letech zase děsit diváky.  

Jméno režiséra Sama Raimiho má spousta diváků spojené s trilogií Spider-Man, která pomohla do kin pořádně dostat comicsovky, ti starší ale vědí, že Raimi má trošku jiné kořeny. Trošku hororovější. Jeho trilogie Evil Dead patří v žánru mezi klasiku, udělala z Bruce Campbella kultovního herce a z motorové pily a brokovnice s upilovanou hlavní stejně ikonickou dvojici jako dejme tomu z Buda Spencera a Terence Hilla. Naposledy ovšem Raimi točil horor před deseti lety a i když se jeho Stáhni mě do pekla docela povedlo, žánr opustil. To se teď ale naštěstí mění. 

Pro službu Quibi chystá antologii 50 States of Fright, hlavně má ale v plánu režírovat celovečerák. Ten zatím nemám název, ale o jeho scénář se postarají Mark Swift a Damian Shannon, kteří napsali třeba remake Pátku 13 a s Raimim pracovali na filmu o Bermudském trojúhelníku, ze kterého ale nakonec bohužel nic nebylo. Oficiálně o jejich novince nechce nikdo říct, podle všeho ale půjde o kombinaci Trosečníka s Tomem Hanksem a Misery nechce zemřít, což je hodně nečekané kombo, ale rozhodně by to mohlo být zajímavé. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace