Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Sci-fi se Star Lordem a Ninja z G.I. Joe


ikona
Mr. Hlad
,mollyanna kendrickchris mckaychris prattelle fanninggi joejavier bardemmelissa mccarthymila kunisna obzorusnake eyesthunder force
Může Chris Pratt vyhrát válku v budoucnosti? Doletí Anna Kendrick na Mars? A jak přišel na svět ninja Snake Eyes?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Ve sci-fi thrilleru Stowaway se Anna Kendrick vydá na cestu na Mars, ale čeká ji při tom pár velkých nepříjemností. V komedii Thunder Force se Melissa McCarthy a Octavia Spencer změní v superhrdinky. 

V akčním spi-offu G.I. Joe nazvaném Snake Eyes se dozvíte, jak přišli na svět slavný ninja a jeho největší protivník. V pohádce Největší dar budou pohanští bohové potřebovat pomoc dívky z Valašska, aby zabránili věčné zimě. 

V dramatu Four Good Days bude Mila Kunis bojovat se závislostí a dohlížet na ni bude její matka Glenn Close. V Molly se Elle Fanning bude muset hodně snažit, aby zvládla čtyřiadvacet hodin vedle svého nemocného otce Javiera Bardema. 

Chris Pratt se v akční sci-fi Ghost Draft vydá do války, kterou ale může vyhrát jen tehdy, když se mu povede vyrovnat s vlastní minulostí. Ve fantasy Mona Lisa and the Blood Moon se seznámíte s hrdinkou, která má nadlidské schopnosti a právě vzala roha z blázince. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace