Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Venom se ve dvojce neporve jen s Carnagem


ikona
Mr. Hlad
andy serkiscarnageshrieksonytom hardyvenomwoody harrelson
Tom Hardy a jeho symbiont nafasují vedle Carnage ještě jednoho protivníka.  

Druhého Venoma bychom měli v kinech vidět za necelý rok. Z jedničky se stal mnohem větší hit, než studio čekalo a možná i kvůli tomu jsme se dočkali sporu o to, za koho bude kopat Spider-Man. Tam to nakonec dopadlo tak, že věci zůstaly, jak jsou a všichni jsou spokojení. A Sony si zatím hodlá kutit svoje spin-offy a Spideyho do nich pak nějak zapojí. Ještě před druhým Venomem dorazí upíří Morbius s Jaredem Leto, podzim ovšem bude patřit tomuhle symbiontovi, ze kterého film udělal překvapivě krotkého drsňáka. Uvidíme, jestli se to v sequelu změní. 

Režisér Andy Serkis plánuje postavit proti Venomovi magora Carnage, jehož si zahraje Woody Harrelson. To víme už od mezititulkové scény jedničky, teď to ale vypadá, že nebude jediným protivníkem. Dorazit by totiž měla i Francis Barrison alias Shriek. V comicsech jde o mutantku (občas vylepšenou symbiontem), která umí létat, ale především manipulovat se zvukem a zvukovými vlnami a vytvářet sonické vlny a štíty. Vzhledem k tomu, že zvuky jsou pro Venoma hodně nebezpečné, nejspíš mu dá zabrat. A navíc jde o milenku Cletuse Kasadyho čili Carnage, takže ti dva půjdou hlavnímu antihrdinovi po krku společně. Kdo si Shriek zahraje, zatím není jasné, ale po úspěchu jedničky se asi zájemkyň objeví dost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace