Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #528 o Ad Astra a Zombielandu


ikona
Mr. Hlad
ad astrabrad pittdisneyharry potterrobert forstervíkendový výplachwoody harrelsonzombielandzoombieland
Jak se točila měsíční scéna z Ad Astra? Co se pije v Bradavicích? A jak moc velká legenda je Tallahassee ze Zombielandu?  

Výplach výplachů

Výlet týdne
Londýn od nás není daleko a letenky nejsou extra drahé. To město je super, ale pokud jste filmový fanda, můžete si ho užít ještě o kousek víc. Stačí vědět, kam zajít a co hledat. A s tím vám pomůže tohle video

Triky týdne
Sci-fi s Bradem Pittem Ad Astra pro nás bylo trochu zklamání, ale třeba o tom, jestli byla scéna na Měsíci boží, nebo meh, se hádat nebudeme. Samozřejmě, že byla boží. A asi byla i celkem piplačka ji udělat. 

Herec týdne
To, že zemřel Robert Forster, jste asi  zaznamenali. I když snad ne proto, že část médií prasí jeho příjmení. Tenhle sympaťák se jen málokdy objevoval v hlavních rolích, v těch vedlejších, ať už to bylo v Jackie Brownové nebo v Breaking Bad, byl ale obvykle skvělý. Takže si vzpomínkové video  zaslouží. 

Easter Eggy týdne
Pixar rád cpe do svých animáků odkazy na jiné filmy a ne nutně jen na ty svoje. Toy Story 4 samozřejmě není výjimka, ale pokud se vám nechce všechny odkazy hledat, stačí, když se mrknete na tohle video

Dřina týdne
Disney on Ice je něco, co nejspíš nikdy neuvidím a nemám nějak pocit, že o něco přicházím. Pohádkové vystoupení kombinované s bruslením není úplně zábava pro mě, na druhou stranu respektuji lidi, co to dělají. Ona to asi nebude žádná sranda. 

Efekty týdne
Máte pocit, že vizuální efekty kazí Hollywood? Že jich je moc? Že jsou mizerné? A že jsou otravné? Nejste v tom sami. Na CGI se teď podíval člověk, který trikům rozumí. Takže je nejpovolanější k tomu, aby vám vysvětlil, proč máte pravdu. 

Legenda týdne
Tallahassee se vrací do kina v Zombieland 2 a to znamená, že Woody Harrelson se zase pořádně vyblbne. A vyblbnul se i ve spolupráci s ESPN, která se rozhodla o něm natočit dokument. Nebo možná ne, ale budeme dělat, že jo, protože je to celkem zábavné

Drink týdne
Pár drinků  už jsme ve výplachu měli. Něco ze Star Treku, něco z Krotitelů duchů, a teď je na řadě Harry Potter. Logicky tak dojde na drink pro prcky, ale i pro dospělé fanoušky. Jestli se to dá pít, nám klidně napište v komentářích. 

Catwoman týdne
že bude Zoë Kravitz Catwoman, jste už asi zaznamenali. A ne každý je z toho nadšený, ale tak to je snad u každého castingu. Osobně si myslím, že s tím fakt nebude problém

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší film od Anga Lee a vyhrála to klasika Tygr a drak. Dost bodů ale získala i Zkrocená hora a překvapivě i comicsovka Hulk. 

Dnes budeme obsazovat. Zajímalo by nás, který herec by podle vás mohl hrát Karla Gotta. Jména pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace