Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Zombieland 2 nabízí úplně to samé co jednička


ikona
KarelR
abigail breslinemma stonejesse eisenbergprvni dojmywoody harrelsonzombielandzombieland 2: rana jistoty
Tallahassee, Columbus, Wichita a Little Rock jsou zpátky. Měli byste být u toho? 

Pamatujete si ještě na komediální hody roku 2009? Zatímco Britové servírovali Piráty na vlnách a Politické kruhy, Amerika kontrovala Pařbou ve Vegas a Zombielandem. Z výletu do města hříchu se posléze stala trilogie, která Todda Phillipse dovedla až k Jokerovi. No a Ruber Fleischer nedopadl o moc jinak, loni totiž natočil Venoma, jen aby se letos konečně vrátil k Zombielandu.

Druhý díl hororové komedie staví hlavně na nostalgii, ujetém humoru a návratu starých známých. Asi vás tedy nepřekvapí, že mu první recenze nadávají za to, že je zoufale neoriginální. Zombieland 2 se prý ani nesnaží přijít s něčím, co by ho zásadně odlišilo od prvního dílu. Jen se přidalo pár postav, které trochu zamíchají se vztahu ústřední čtyřky, vymyslela se další nebezpečná výprava, a tím scenáristická kreativita skončila.

Jenže víte co? Všechno to sázení na jistotu neotrávilo zdaleka všechny. Průměrný rating je na Rottenech sice jen 6,4/10, většina recenzí ale mluví o tom, že nás čeká skoro stejná zábava jako minule. Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone a Abigail Breslin prý pořád fungují na jedničku a očividně se na place skvěle bavili. S fóry se přitom nešetří (i když nejsou extra kreativní, alespoň jich je hodně) a znovu se sází i na krvavé vybíjení zombíků, které moc nenudí i proto, že má rozumných 99 minut.

Další žánrová událost se tak očividně nekoná. Jako klasické "víc téhož" ale Zombielandu 2 podle všeho funguje a měl by fandům nadělit přesně to, co se jim líbilo minule. Co trochu náročnější diváci? Ti mají smůlu. Na vyšší ambice se tentokrát nehrálo, tak uvidíme, jestli to povede ke konci série, anebo ke trojce, s níž se snad nebude otálet dalších deset let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace