Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovka Shang-Chi se hodlá inspirovat Matrixem


ikona
Mr. Hlad
bill popedestin daniel crettonmatrixshang-chisimu liutony leung
Tvůrci kung-fu comicsovky naznačili, z jaké filmové legendy chtějí vycházet. A zní to docela zajímavě.  

Příští rok u Marvelu začínají malinko nanovo. Po Avengers: Endgame jsou tak trošku na začátku, nové tváře však uvidíme až někdy na podzim, když dorazí Eternals. V létě se rozloučíme s Black Widow a možná i Tonym Starkem, jehož cameo ještě nebylo potvrzené, ale pak už se půjde hodně po nových ksichtech. Jedním z nich je i Shang-Chi, mistr bojových umění, jenž se své sólovky dočká 12. února 2021 a v Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings se na scénu vrátí teroristická organizace, která v prvním Iron Manovi unesla Tonyho Starka a nově u toho bude i Mandarin. Ten opravdový, jehož si zahraje Tony Leung. 

V hlavní roli bude padouchy mlátit Simu Liu a režisér Destin Daniel Cretton teď naznačil, jak by to mlácení mohlo vypadat. A nezní to vůbec špatně. Podle Crettona by měl Shang-Chi vizuálně hodně vycházet z Matrixu, což je na jednu stranu dobře, protože málokterý film má tak dobrou akci, na druhou stranu to ovšem znamená, že se tvůrci musí sakra snažit, aby nezklamali vysoká očekávání. Cretton to naštěstí ví a nejspíš i proto se rozhodl angažovat Billa Popa, kameramana zodpovědného právě za Matrix, který ale dělal i na dvojce Raimiho Spider-Mana nebo na Scott Pilgrim proti zbytku světa. S akcí si tedy sakra rozumí a s tou comicsovou ještě víc. Ještě zverbovat pár takových jmen a začneme se regulérně těšit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace