Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe chystá horor spolu s tvůrcem Vřískotu!


ikona
Mr. Hlad
kevin williamsonmummyrussell crowe
Oscarová herecká superstar a ikona hororového žánru se vás pokusí pořádně vyděsit 

Russell Crowe je sakra dobrý herec s hodně širokým rejstříkem. Bez problémů zvládne Gladiátora, romantiku jako Dobrý ročník a teď v televizi září jako Roger Ailes v minisérii Nejsilnější hlas. V hororu jsme ho ale zatím neviděli. Naposledy to zkoušel v Mumii, kde měl ale spíš vedlejší roli a jeho doktor Jekyll měl být něco jako průvodce filmovým vesmírem plným klasickým monster, ale potom, co Tom Cruise a zafáčovaná Sophia Boutella v kinech nezazářili, měl utrum. A tak si našel vlastní hororový projekt. 

Ten zatím ještě nemá název, ale jisté je, že s v něm Crowe zahraje herce, který se nedávno dostal ze své drogové závislosti a teď kutí hororový film. A trošku se to na něm začíná projevovat. Jeho dcera si zprvu myslí, že opět začíná fetovat, ale brzy se ukáže, že realita je jiná. A taky o dost děsivější. Za kameru se postaví Joshua John Miller a M.A. Fortin, kteří napsali hodně fajn hororovou komedii Poslední nás zachrání a produkce se ujme Kevin Williamson, scenárista Vřískotů. Výsledek by rozhodně mohl být zajímavý. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace