Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #527 o Jokerovi a Avengers


ikona
Mr. Hlad
avengersdcdisneyjoaquin phoenixjohn wickjokermarvelspider-man
Čeho všeho jste si v Jokerovi nevšimli? Zabili víc lidí Avengers, nebo John Wick? A jak to chodí na testovacích projekcích?  

Echtovně zajímavý výplach

Auto týdne
Moderátor Jay Leno patří ve svém oboru  mezi veterány, takže si asi stihl docela solidně našetřit. A peníze rád investuje do aut a občas si vybírá i trošku neobvyklá. Jako třeba Tumbler z trilogie Temný rytíř. Ale kdo by ho nechtěl mít v garáži? 

Killcount týdne
Avengers: Endgame nebyl zrovna malý film a během všech těch střetů se superhrdiny přišlo k úrazu pár lidí, monster, mimozemšťanů a tak vůbec. My jsme nepočítali, kolik jich bylo, ale pokud vás přesné číslo zajímá, stačí kliknout. 

Druhý killcount týdne
A když už jsme u těch mrtvol, podíváme se i na to, jak se dařilo Johnu Wickovi v jeho třetím filmu. Co se počtu mrtvol týče, tak na Avengers nemá, ale na druhou stranu na to byl víceméně sám. Ale taky se stydět nemusí. 

Triky týdne
V posledním Spider-Manovi změřil Peter Parker síly s Mysteriem, který hodně spoléhal na speciální efekty, takže nikoho asi nepřekvapí, že i skutečné oddělení vizuálních efektů u Sony a Disneyho se docela vyblblo

Reakce týdne
Videa Stuntmen react už jsme ve výplachu měli, ale nerad se dávám každé, které vydají. Spíš jen ty, které jsou opravdu zajímavé, nebo se věnují opravdu zajímavým filmům. Jako jsou třeba Raid 2 nebo Komando

Divný trailer týdne
Jsou divné trailery a divné trailery. Ty první vás donutí maximálně zvednout obočí a pocítit jistou trapnost za tvůrce upoutávky. Kvůli těm druhým začnete přemýšlet, jestli se civilizace vyvíjí tím správným směrem, nebo by bylo lepší, kdyby to tu lidstvo zabalilo. Tihle divní Avengers patří do druhé kategorie. 

Odkazy týdne
Jokera jste už v kině asi viděli, ale dost možná jste si tam nevšimli všech možných i nemožných odkazů na jeho filmovou a comicsovou minulost. Tak to teď můžete napravit

Odhalení týdne
Asi víte, že studia organizují testovací projekce, aby před premiérou zjistili, co se divákům líbí a co by ještě stálo za to upravit a předělat. Jak to tam ale chodí doopravdy? 

Mix týdne
Joaquin Phoenix je herecké eso a když jste měli dva výplachy zpátky vybrat film, kde předvedl nejlepší výkon, vyhrálo to drama Ona. Jeho Joker je možná lepší, ale hádat se o tom nebudeme. Zvlášť, když tu je video, které oba filmy zmixovalo. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali na nejdelší film, co jste kdy viděli. Počítat, jaký film vyhrál, by byla blbost, takže se podívejte do diskuse, pokud hledáte inspiraci. Ale každopádně prodloužené verze Návratu krále (případně celý maraton), Tanec s vlky nebo Lawrence z Arábie jsou dobré tipy. 

Dnes se podíváme na kariéru Anga Lee, který posílá do kin svého Blížence. Chtěli bychom vědět, který film Anga Lee je podle vás nejlepší. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace