Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Celuloidové kočky 2005


ikona
imf
charlize theronjessica albascarlett johansson
 

Nejrůznější žebříčky, založené na kráse hollywoodských hereček, jsou tím nejsubjektivnějším, co můžete v krmivu fashion a lifestyle magazínů najít. Jemně jsme to zmínili i v poslední radiové relaci a naplno to propukne v téhle novince. Historická hodnota žebříčků "Top 100 nejkrásnějších lidí planety" nebo "Top 100 hollywoodských sexbomb" je nulová, ale my si můžeme zanadávat na to, proč je naše favoritka tak vzadu a jak mohla osoba X předběhnout osobu Y, přičemž v reálu mimo speciální make-upy a velkorysé objektivy fotoaparátů je to přeci úplně jinak.

A přirozeně jde hlavně o obrázky, proto ostatně vznikla tato novinka. Modemáři si jistě užijí načítání obrázků (jsou seřazeny v tom pořadí, v jakém se o herečkách zmiňuji v textu). Žebříček Top 100 hollywoodských koček vyšel v prestižním pánském časopisu AskMen, který podobnou legraci pořádá každoročně. Když to vezmeme odzadu podle známějších jmen - fanoušky Nicole Kidman jistě nepotěší až 96. místo, ale to už jsou kritéria žebříčku, pokud nejste aktivní na stříbrném plátně či mimo něj, vaše akcie rychle klesají. Mohu vás naštěstí ujistit o tom, že Paris Hilton se v žebříčku vůbec nevyskytuje. Na 87. místo se probojovala Rosario Dawson a jen o pár příček nad ní najdeme např. Zhang Ziyi (79.) nebo Umu Thurman (78.). Docela překvapením je 74. pozice Kate Beckinsale, kterou bych očekával mnohem výš. Za rok bude určitě úplně jinde a možná bude atakovat ty nejvyšší příčky. Stabilně solidní pozice si v žebříčku drží Jennifer Connelly, tentokrát to ale nestačilo na lepší než 61. příčku. Skoro přesně v polovině hitparády se usadila Beyonce Knowles (50.) a máme tu i relativně novopečené kandidátky, třeba Evangeline Lily (45.).

To už ale postupujeme do elitní skupiny, kterou zkraje stráží Keira Knightley (35.), Naomi Watts (29.) nebo Scarlett Johansson (28., opět trochu níž než bych čekal). Třiadvacátá pozice patří Elishe Cuthbert, s čímž se smířím jenom proto, že je to posun o sedm příček vzhůru, oproti loňskému stavu. Osmnácté místo Lindsay Lohan je pro mě však velkým otazníkem. Mám Lindsay rád, ale to jak se změnila v posledních měsících mě příliš "nerajcuje", jsem hodně zvědav jak to zamíchá jejími šancemi příště.

Monica Bellucci si může opět odškrtnout úspěšný rok. Ačkoliv jste ji zřejmě v žádném větším filmu od Grimm Brothers neviděli, udržela si velice pěknou 15. příčku a vzhledem k podstatě svých půvabů zřejmě z žebříčku hned tak nevypadne. Mezi trvalky naopak asi nebude patřit Jessica Simpson, ale 12. místo dokazuje, že její výstup v Dukes of Hazzard okouzlil mnohé. Napovím, že její inteligencí to nebylo... A jaké slavné tváře se skrývají v Top 10? Úplně vespod je Eva Longoria, kterou stihla předběhnout Natalie Portman a oběma se jim smějí Jessica Biel (7.) a Charlize Theron (6.). Na bednu však smí vystoupit jenom tři. Angelina Jolie skončila až třetí, když podlehla v souboji s tuctovou britskou krasavicí Siennou Miller (která plnila usilovně stránky bulvárů). Obě se však museli poklonit Jessice Albě, která si kombinací Fantastické čtyřky a Sin City zajistila srdce i jiné orgány milionů mužských diváků. A to se počítá. Kompletní žebříček mimochodem najdete zde.

Teď už jen zbývá se pokochat obrázky, případně se v komentářích vypovědět, jak byste to tedy sestavili vy. Nemyslete si, že to nikoho nezajímá. :)





© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace