Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Hanks na divokém západě a Damon ve Francii


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchblondeborn to be murderedchloe grace moretzmarilyn monroematt damonmegan foxna obzorunews of the worldpaul greengrassstillwatertom hankstom mccarthy
Zvládne Tom Hanks western? Kdo chce zabít Alicii Vikander? Může strašit v bombardéru? A osvobodí Matt Damon svou dceru z vězení?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Ve sci-fi thrilleru Outside the Wire bude pilot dronu spolu s androidem hledat smrtící zbraň uprostřed válečné zóny. V dramatu Blonde dostanete šanci nakouknout do soukromí Marilyn Monroe. 

Tom Hanks se ve westernu News of the World vydá šířit novinky ze světa na divoký západ a přimotá se k záchranné misi. Benedict Cubmberbatch si v biografii Louis Wain zahraje malíře, kterého proslavily obrázky koček. 

V akčním hororu Shadow in the Cloud se Chloë Grace Moretz proletí bombardérem, ve kterém se usídlilo zlo. Alicia Vikander se v thrilleru Born to be Murdered přimotá k hodně nebezpečnému spiknutí. 

Matt Damon se v dramatu Stillwater musí vydat do Francie, aby tam zjistil, že jeho dcera je ve vězení a byla obviněna z vraždy. V černé komedii Big Gold Brick mladý spisovatel zjistí, že psát biografie může být docela nebezpečné. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace