Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se nová Catwoman. Půjde o herečku od Marvelu?


ikona
KarelR
alexandra shippbatmancatwomandcgugu mbatha-rawlogan browninglupita nyongomarvelmatt reevestessa thompson
Nový Bruce Wayne bude mít novou Selinu Kyle. Kdo by si ji mohl zahrát? 

Matt Reeves nám v červnu 2021 (po dlouhých čtyřletých přípravách) představí svoji verzi Batmana. Robertu Pattinsonovi by měl krýt záda Jeffrey Wright jako komisař Gordon a Jonah Hill si zřejmě střihne Penguina nebo Riddlera. Momentálně se pak obsazují i Two-Face nebo Catwoman, a právě o roli slavné kočičí zlodějky je dost velký zájem.

Jak správně tušíte, Warneři s ní mají velké plány a nikoho by nepřekvapilo, kdyby časem uhnula na sólovou dráhu. Reeves ale samozřejmě začne od píky a hledá na to co nejschopnější herečku, která by Pattinsovi zamotala hlavu. Dosavadní kandidátky? Zvažovaných jmen jsou prý doslova desítky. Na internet se ale dostalo jen pět jmen, která znějí Lupita Nyong'o, Tessa Thompson, Alexandra Shipp, Gugu Mbatha-Raw a Logan Browning.

Přesně tak, Reeves se zajímá hned o tři dámy od Marvelu (Lupita je Nakia z Black Panthera, Tessa je Valkyrie z Thora 3 a Alexandra je Storm z posledních dvou dílů X-Menů). Gugu jste pak mohli vidět v Dotecích osudu a Logan v Drahých běloších, očividně se tak nehledí na to, jestli půjde v první řadě o filmovou nebo o seriálovou herečku.

Boj o Catwoman by zatím neměl mít žádnou jasnou favoritku. Dejte tak v diskuzi vědět, jak byste slavnou hrdinku obsadili vy (ať už z daných kandidátek nebo mimo ně), a připravte se na to, že se finální verdikt dozvíme v nejbližších měsících.

---

Vytáhni v hospodě: Catwoman s Halle Berry se dočkala videoherní adaptace, která má jen o něco lepší hodnocení než samotný film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace