Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #526 o Jokerovi a Terminátorovi


ikona
Mr. Hlad
david hasselhoffjokerjurský parkmortal kombatterminatorvíkendový výplach
Co všechno nevíte o Jokerovi? Jak by obstál Terminátor v Mortal Kombat? A jak se podívat na ostrov Isla Nublar z Jurského parku?  

Říjnový výplach

Kvíz týdne
kdo se jen trochu zajímá o film, tak si prostě nemůže splést Dustina Hoffmana s Al Pacinem. Ti dva jsou z jedné herecké generace a jo, vypadají trochu podobně, ale splést si je? To fakt ne. Leda by u toho byl ještě Leonard Cohen. A všichni byli stejně staří. To už to trochu problém je. 

Terminátor týdne
V herním Mortal Kombatu se objevují celkem pravidelně i filmoví drsňáci. Řádili tam Jason, Freddy, Vetřelec i Predátor, takže asi nikoho nepřekvapí, že došla řada i na Arnolda jako Terminátora. A docela to tam kydlí. 

Reklama týdne
David Hasselhoff je seriálovou ikonou a je fuk, jestli jste vyrůstali v době, kdy v televizi jezdil v KITTovi v Knight Riderovi, nebo okukoval kolegyně v Pobřežní hlídce. Ale teď si dáme toho Knight Ridera. I když v trošku motorkářská podobě. 

Zákulisí týdne
Asi víte, že krom klasických Terminátorů vznikl i seriál, hromada comicsů a podobně. A taky atrakce v Universal Studios Terminator 2 3D: Battle Across Time. Málokdo z nás měl to štěstí vidět ji naživo, ale podívat se za kulisy, to taky není špatné

Výlet týdne
Zaletět si grátis na tropický ostrov, kdo by odmítl? Ale bacha, pokud se jmenuje Isla Nublar, mohl by vás tam sežrat tyranosaurus jako v Jurském parku. Naštěstí se tam můžete podívat rovnou ze svého obýváku, kde vám nebezpečí nehrozí.

Joker týdne
Joaquin Phoenix to už jako Joker zvládl v kinech docela rozjet, historie tohohle magora je ale o dost složitější a komplikovanější než to, co uvidíte v kině. Pokud byste tedy chtěli o klaunovi, co trápí Batmana, vědět víc, pusťte si tohle video. Je tam toho dost. 

Vysvětlovačka týdne
Kdybyste potřebovali někomu vysvětlit pravidla žánru, ale neměli byste čas nebo byste dejme tomu byli líní mluvit, máme tu pro vás pomůcku. S tímhle obrázkem si to vysvětlování fakt dost usnadníte

Drink týdne
nedávno jsme vám ve výplachu ukázali, jak si udělat drink podle Star Treku, teď si na své přijdou i fandové Krotitelů duchů. Pak nám napište, jak to vlastně chutná. 

Jokeři týdne
Jack Nicholson, Heath Ledger, Jared Leto, Joaquin Phoenix… Jokera si zahrálo dost zajímavých osobností. Takže sestříhat z různých jokerovských podob jeden trailer, asi nebyl takový problém. Ale je super! 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme hledali nejlepší roli Joaquina Phoenixe. Celkem s přehledem to vyhrálo drama Ona, za ním se umístil Phoenixův záporák z Gladiátora a Johnny Cash z Walk the Line. 

Dnes se odpíchneme od Rimsyho VIM Satanské tango, filmu, který má 450 minut. Nás by zajímalo, jaký nejdelší film jste viděli. Názvy plus stopáž pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace