Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Black Panthera chystá další comicsovku


ikona
Mr. Hlad
bitter rootblack pantherryan coogler
Jak se bojovalo proti monstrům v Harlemu třicátých let?  

Ryan Coogler je teď v Hollywoodu hodně žádané zboží a stačily mu k tomu tři filmy. Zaujal dramatem Fruitvale, z Creeda udělal nečekaný hit a jeho comicsovka Black Panther trhla víc peněz, než kdokoliv na světě čekal. V roce 2022 od něj uvidíme Black Panthera 2, ale teď se rozhodl pomoci na svět jiné comicsovce. A vypadá docela zajímavě a hlavně trošku jinak než to, na co jsme zvyklí. Jako producent by měl dohlížet na adaptaci comicsu Bitter Root a podle všeho u toho nebudou vůbec žádní superhrdinové. 

Podíváme se do roku 1924 do New Yorku, do doby, kdy tu slavilo velké úspěchy kulturní hnutí nazvané Harlemská renesance, kdy dostávali víc prostoru černošští umělci snažící se propagovat černošskou kulturu a boj proti rasismu. V Harlemu žije ale i rodina Sangeryových, kteří už celé generace loví monstra a bojují proti nadpřirozené síle, především takové, co dovede zaútočit na předsudky, které v sobě člověk má a posílit je. A z lidí dělá monstra. V posledních letech však Sangeryovi neměli moc práce a navíc se docela rozhádali, teď se však objevuje nová hrozba a oni zjišťují, že možná bude nad jejich síly. Rozhodně to zní docela zajímavě, prostředí Harlemu dvacátých let v kinech moc často nevídáme a když se povede sehnat někoho zajímavého za kameru a před ní, mohlo by to stát za to. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace