Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eddie Murphy slibuje dalšího Policajta v Beverly Hills


ikona
Mr. Hlad
beverly hills copcesta do amerikycoming to americaeddie murphypolicajt v beverly hills
Na návrat Axela Foleyho bychom nemuseli čekat dlouho.  

Vypadá to, že Eddie Murphy to s pokusem o herecký návrat bere docela vážně. A to je dobře, docela nám totiž chyběl. Jedna z největších hereckých hvězd osmdesátých a devadesátých let točila v jednadvacátém století srágory jako Norbit, když však dostal šanci, jako třeba v muzikálu Dreamgirls, byl boží. Murphy se ovšem rozhodl kariéru moc neřešit, ale před nedávnem se to změnilo. V netflixovském Dolemite Is My Name, kde hraje legendu žánru Blaxploitation Rudyho Raye Moorea, prý doslova září a příští rok ho uvidíme v pokračování Cesty do Ameriky

A právě po Cestě do Ameriky se prý hodlá vrhnout na čtyřku Policajta v Beverly Hills. První dva díly jsou dnes klasika, bohužel trojka se moc nepovedla. O návrat Axela Foleyho, ukecaného poldy z Detroitu, kterého pátrání občas zavede do L.A., se v Hollywoodu pokouší už vcelku dlouho. Jerry Bruckheimer plánuje čtyřku už pěkných pár let, vznikl i televizní pilot o Axelově synovi, ale teď, když chce Murphy zase hrát, se už snad konečně začne točit. Murphy ovšem řekl, že hned potom se hodlá vrátit ke stand-upům a do divadla, takže nakonec o žádný velký návrat do Hollywoodu asi nepůjde. Ale když se filmy povedou a fandové budou hodně hlasití, třeba do toho Murphy opravdu šlápne naplno. 

---

Vytáhni v hospodě: Policajt v Beverly Hills měla být původně zcela vážná detektivka a hrát v ní měli Sylvester Stallone nebo Mickey Rourke. Až když byl obsazený Murphy, rozhodli se tvůrci tlačit víc na humor. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace