Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted má dalšího nového režiséra


ikona
Mr. Hlad
spider-mantom hollandtravis knightuncharted
Kdo zkusí přivést Nathana Drakea do kin tentokrát?  

Filmové Uncharted už se chystá zatraceně dlouho. Adaptace slavné herní série, v níž ukecaný dobrodruh Nathan Drake pátrá po pokladech, utíká před armádou válečného zločince, bojuje o život v džunglích Jižní Ameriky i v ledové pustině Himaláje, už má vcelku dlouho hereckou hvězdu. Drakea si zahraje Tom Holland, který si k němu odskočí od Spider-Manů, ale kdo bude stát za kamerou? Tam je to složitější. Zkoušeli to David O. Russell, Neil Burger a naposledy Dan Trachtenberg, režisér Ulice Cloverfield 10 však projekt před nedávnem opustil a premiéra plánovaná na příští Vánoce tak vypadá čím dál tím méně reálně. 

Jestli se její datum bude přesouvat, zatím nevíme, ale Holland, respektive Nathan Drake, už si našli náhradního režiséra a sáhli po docela zajímavém jménu. Uncharted by měl nově točit Travis Knight, jenž má na kontě animák Kubo a kouzelný meč a vloni natočil hodně fajn transformeří spin-off Bumblebee. Kombinovat akci, dobrodružství a humor rozhodně umí a přesně tohle Uncharted potřebuje. Knight byl také jedním z kandidátů na režii trojky Strážců Galaxie, když to ještě vypadalo, že se nevrátí James Gunn, takže v Hollywoodu se s ním evidentně počítá a studia se nebojí dát mu velký rozpočet. Tak snad bude i tím režisérem, který Uncharted konečně začne i točit…

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace