Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Hororová klasika a hrůzná hudební soutěž


ikona
Mr. Hlad
candymandavid dobkineurovisionhaveljordan peelena obzorurobert rodriguezwe can be heroeswill ferrell
Umí Will Ferrell zpívat? Která hororová ikona to znovu rozjede? A poradí si Robert Rodriguez s mladou generací superhrdinů?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V nové verzi teenagerského hororu Čarodějky alias The Craft se podíváme na střední školu, kde se čtveřice studentek rozhodne zkusit to s magií. V animáku Seal Team budou tuleni bojovat proti žralokům. A bude u toho zpěvák Seal. 

Will Ferrell se v komedii Eurovision objeví v roli islandského zpěváka, který se pokouší dostat na nejbizarnější hudební soutěž na světě. V romanci A Guide to Second Date Sex budou Geroge MacKey a Alexandra Roach řešit, jak zvládnout druhé rande. 

Robert Rodriguez se v rodinné akci We Can Be Heroes pokusí ukočírovat novou generaci superhrdinů, kteří chtějí jít ve stopách svých rodičů. V hororu The Collected se vrací magor, který unáší lidi a chystá na ně smrtící pasti. 

Hororová klasika Candyman se vrací pod dohledem Jordana Peelea. Odvážíte se vyslovit pětkrát jméno vraha s hákem místo ruky? V dramatu Havel zjistíte, jak prožil Václav Havel normalizaci a jaký měl vztah s manželkou Olgou. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace