Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sylvester Stallone bude stárnoucí superhrdina


ikona
Mr. Hlad
julius averyrambosamaritansylvester stallonetango a cash
Sly půjde ve stopách comicsových drsňáků 

Sylvester Stallone nezpomaluje. Rambo pětka je v kinech sotva týden a on už řekl, že by rád oživil Tanga a Cashe (ale Kurtu Russellovi se do něj nechce) a zároveň se pokouší pořádně rozjet svou produkční společnost Balboa Pictures. Na začátku roku jsme informovali o tom, že právě tady by měl vznikat i jeho superhrdinský film Samaritan, o kterém však tehdy nebylo známo vůbec nic. Teď se věci mění a začínají se hýbat dopředu. A vcelku zajímavým směrem. 

Děj se bude odehrávat ve světě, kde běžně fungují i superhrdinové. Nebo spíš fungovali. Ten nejslavnější, který si říkal Samaritan, před dvaceti lety po jakési strašlivé katastrofě beze stopy zmizel a slehla se po něm zem. Svět na něj zapomněl a většina lidí si myslí, že je nejspíš mrtvý, pak ovšem malý kluk zjistí, že muž, jenž si říkal Samaritan, nejen že žije, ale pořád je celkem ve formě, jen se nedokázal vzpamatovat z toho, co před lety prožil. I když teď možná přišel čas, aby se ke své profesi konečně vrátil. 

Scénář k Samaritanovi napsal Bragi F. Shut, který se Slyem pracoval už na Plánu útěku, a za kameru by se měl postavit Julius Avery. Ten natočil solidní thriller s Ewanem McGregorem Muž zmaru i válečný hororový propadák Overlord, rozhodně jde ale o vcelku zajímavého režiséra. Snad se brzy dozvíme, jestli si Sly Samaritana představuje jako další akčňák, nebo zkusí jít víc po psychologii. Jako superhrdina v důchodu by mohl být docela zajímavý. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace