Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Září 2019


ikona
KarelR
aladinavengers: endgameblu-raydvd
V září si můžete pořídit dvě velkolepé jarní podívané. 

Září ovládly na domácích nosičích dva miliardové hity... které dohromady vydělaly přes 3,8 miliardy dolarů. Ano, řeč je o Aladinovi a čtyřce Avengers, jež spojuje nejen finanční úspěch, ale i (převážná) divácká spokojenost. Říkejte si o Disneym, co chcete. Tyhle kousky nenávratně míří do Myšákova zlatého fondu.

Aladin
Vychází: 25. září 2019
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Proč to neříct rovnou - z Aladina měl být nepovedený propadák. Už na papíře zněl trochu divně, první teaser byl vyloženě tragický a kauza s nehezkým modrým džinem rozhodně ničemu nepřidala. Navíc se zdálo, že si Ritchie prostě dává oddechovou jistotu (podobně jako Burton u Dumba), do níž investuje daleko méně úsilí než do Krále Artuše. Jenže víte co? Kampaň se v cílové rovince srovnala, Smith našel svoji ztracenou star-power a výsledkem byl megahit, který navíc sbíral (alespoň na MovieZone) až nečekaně jednohlasnou chválu. Za mě to je hezká sedmičková jednohubka, jíž spolu se Smithem táhnou i sympatický hlavní hrdina a krásná princezna, a hlavně v poslední třetině má vážně pedál až na podlaze. Ritchie se tak z otloukánka znovu proměnil ve vítěze a pevně doufám, že se k epickým fantasy ještě někdy vrátí. (7/10)

Avengers: Endgame
Vychází: 4. září 2019
Cena: 178 Kč (DVD), 448 Kč (2x Blu-ray), 538 Kč (3D Blu-ray + 2x Blu-ray)

Čtyřka Avengers je pro mě zatím nejlepším filmem roku - a vzhledem k desítkám od Imfa, Civala a Teda má slušnou šanci i na vítězství v redakční anketě. Uzavření Infinity ságy je fascinující hlavně při pohledu na konkurenci, kde nebyli schopní rozfungovat ani první týmový crossover. Marvel přitom šel již do čtvrtého, v němž se protínalo jedenáct filmových sérií, a výsledkem byl tříhodinový epos, kterému není co vytknout. Rozlučka se starou avengeří partou je příkladně depresivní, zábavná, napínavá, překvapivá i osobní. Zkrátka jde o blockbusterový milník, jenž ždíme tříhodinovou stopáž na maximum, a musíme doufat, že ho Kevin Feige ještě někdy něčím dorovná. Jednoduché to rozhodně nebude! (10/10)

Dále v září vyšlo: Godzilla II Král monster, Hledá se Yetti, Léto s gentlemanem, Mrňouskové 2: Daleko od domova, Na střeše, Syn temnoty, Teroristka, Trhlina, Vox Lux, Zlo s lidskou tváří

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace