Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V Jurském světě 3 budou největší hvězdy z Jurského parku


ikona
Mr. Hlad
bryce dallas howardchris prattcolin trevorrowjeff goldblumjurassic parkjurassic worldlaura dernsam neillsteven spielberg
Veteráni se vrací mezi pravěká monstra. 

První Jurský svět byl překvapivý hit. Asi ani jeho tvůrci nedoufali v tak obrovské tržby, ale ukázalo se, že se jim povedlo oslovit hned dvě generace diváků. Ta starší si přišla nostalgicky zavzpomínat na doby, kdy dinosaury krotil Steven Spielberg, ta druhá dostala poctivou velkolepou podívanou plnou ještěrů s cool Chrisem Prattem. Už v prvním filmu se mihnul B.D. Wong, veterán z Jurského parku, a ve dvojce dorazil rovnou Jeff Goldblum. Logicky se tak šeptalo, že ve třetím filmu dostaneme jurských veteránů víc. A je to tak. 

Na konci dvojky Jurského světa se dinosauři dostali do Ameriky a to je problém, který budou řešit vedle Pratta a Bryce Dallas Howard i Sam Neill, Laura Dern a opět i Jeff Goldblum. Herecké trio z jedničky je tedy zpátky v kompletním složení. Neill a Dern sice ještě před nedávnem tvrdili, že v dalším Jurském světě nebudou, ale popravdě málokdo to bral jako hotovou věc. V každém případě tuhle bandu uvidíme znovu pohromadě docela rádi a doufáme, že nebudou mít jen cameo a předvedou svým mladším následovníkům, jak se s dinosaury blblo v devadesátých letech. 

---

Vytáhni v hospodě: Připadalo vám, že Sam Neill v Jurském parku vypadá trochu jako Indiana Jones? Ne náhodou. Jeho roli totiž Steven Spielberg původně nabídl Harrisonu Fordovi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace