Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Batman si našel komisaře Gordona


ikona
Mr. Hlad
jeffrey wrightjim gordonjonah hillmatt reevespenguinriddlerrobert pattinsonthe batmanwarner bros
Kdo by mohl potrápit obyvatele Gothamu? A kdo bude krýt záda Bruci Waynovi?  

Když jsme se dozvěděli, že Robert Pattinson převezme po Benu Affleckovi roli Batmana, čekal jsem, že se s tím fandové budou vyrovnávat podstatně hůř, protože Stmívání. Ale nakonec to nebylo tak zlé. Svět už si asi stihl všimnout, že z Pattinsona vylezl docela dobrý herec a to, že ho zlanařil i Christopher Nolan do své novinky Tenet, mu taky asi značně vylepšilo pověst. Režisér Matt Reeves mu teď ale začíná shánět kolegy a je to docela zajímavé. 

V The Batman by se podle všeho mohl objevit jako záporák Jonah Hill. Jeho jméno už v minulosti padlo a i tentokrát se mluví o tom, že by si mol zahrát Penguina, na druhou stranu Collider přišel s informací, že Hill bude Hádankář. Hill by zvládl bez problémů oboje a v minulosti párkrát ukázal, že nemá problém shodit a hodně zhubnout, nebo se proměnit v zakulaceného tučňáka. Rozhodně bychom rádi viděli, co předvede, ať už by to bylo v kterékoliv roli. 

Dál se mluví o obsazení Jeffreyho Wrighta. Tenhle hodně šikovný herec kryje záda Jamesi Bondovi jako Felix Leiter a jde mu to podle všeho tak dobře, že by ho studio rádo vidělo v roli Jima Gordona, jednoho z posledních čestných policajtů Gothamu. Ten je sice v comicsech bílý, ale fandové by to asi překousli. Wright navíc charismatické drsňáky jednoduše zvládá, tak proč ne? I když je trochu škoda, že nakonec nedostane víc prostoru J.K. Simmons, který se jako Gordon jen víceméně mihnul v Lize spravedlnosti a dost kvůli roli makal. Jestli se studio s oběma herci domluví, snad zjistíme co nejdřív, film do kin dorazí v červnu 2021. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace