Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #5: Ospalé eMZácké odpoledne


ikona
imf
radio
 

Znáte to, občas se to stává. Někdy máte tolik energie, že byste mohli skály lámat, jindy by vás k pořádné aktivitě nedokopal ani balík Red Bullů. Horko, stres z úspěšných i neúspěšných zkoušek a starosti spojené s blížícím se festivalem v Karlových Varech na nás trochu dolehli a proto jsme dneska nejen nepřekonali rekord v délce (máme "pouhých" 71 minut ;), ale jednoduše to bylo trochu chudší. A bez Shushiky. Všechny tyhle výmluvy však neznamenají, že byste neměli stahovat. Pokud se chcete dozvědět o mluvících penisech, norských panicích, kultovní české heptalogii a máte rádi Davida Lynche, určitě pro vás bude dnešní vydání poučné. Navíc pořešíme Bandidas a Auta a dojde i na čtenářské dotazy

Moviezone FM #5 - 1. část (19 minut) - Rozbor filmů Bandidas, Auta + mírná konfrontace se Za plotem :)
Moviezone FM #5 - 2. část (17 minut) - Top 3 největších úletů (vibrátory, penisy, sperma, ale i mnohem nenormálnější věci)
Moviezone FM #5 - 3. část (28 minut) - Čtenářské dotazy (oblíbená hudba, knížky a krásky + redakce vs. David Lynch)
Moviezone FM #5 - 4. část (7 minut) - Pozvánka do Karlových Varů

A na závěr pár omluv od imfa. Nebudu pořád říkat "já teda musím říct", nebudu komolit jméno Megan Fox (sorry, Vicente, za Cynthii Nixon :), nebudu skákat Civalovi do řeči a nebudu během relace žvejkat orbitky, aby mi příště bylo rozumět. :) Ostatní chlapci jsou samozřejmě bez chybičky, ale jestli byste přesto nějakou našli nebo se mezi vámi objevilo intelektuální křídlo, do kterého jsme dneska šili horem spodem, budeme se těšit na vaše komentáře. Můžete házet i kameny.

p.s. Váleček je na těsto a ne na maso. I imf to ví. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace