Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone slaví 14. narozeniny


ikona
Mr. Hlad
ace venturajim carreykino aeromoviezonenarozeninypopkulturní milníky
MovieZone slaví čtrnáct let a bude u toho i Ace Ventura. Tak Přijďte taky! 

Tak tu máme zase podzim a to znamená jako vždy pár věcí. Prázdniny skončily, sluníčko zalezlo, začíná být vlezlá zima a hnusně a MovieZone slaví narozky. Přesně tak, filmový web, na kterém čtete tuhle novinku a doufám, že i spoustu dalších článků, má letos čtrnácté narozeniny. Puberta vrcholí, ale celkově bychom řekli, že je v dobré formě. A rozhodně bychom nečekali, že se čtrnáctky dožije, protože čtrnáct let na internetu je jak devadesát ve skutečnosti. Ale my to zatím zvládáme bez Alzheimera a podobných nepříjemností. 

No a co to znamená? Že se bude slavit, co taky jiného a budeme rádi, když u toho budete. Čtrnácté narozeniny oslavíme v kině Aero v sobotu 5. října od 20:00 a krom redakce vás čeká i sedmnáctá projekce z cyklu Popkulturní milníky podle MovieZone. Dorazí Jim Carrey a jeho kultovní komedie Ace Ventura: Zvířecí detektiv a hned po něm přijde MovieZone Live a tentokrát opravdu Live. A celý večer se bude pít, kecat o filmech a slavit. Zatím to vždycky bylo super, tak věříme, že i tentokrát si to užijeme jak my, tak i vy. Lístky kupujte tady a těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace