Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Radioactive: Trailer

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Příběh Sklodowské je hlavně o prasáckém šovinismu, který se jí podařilo pokořit...co tam, kurva, dělá atomovka? Jak je  lobotomie potřeba, aby se člověk šel v roce 2019 podívat na životopis jedné z nejvýznamnějších osobností vědy? Doufám, že v titulkách bude upozornění, že diváci nemají po příchodu domů strkat ruce do zásuvky a ohřívat ruce v mikrovlnce.
Jinak...jestli to je jen fakt debilní pokus o nalákání kreténů do kina a film bude OK, tak super...jen nevím, jestli na to chci jít se stejnými dětmi, jako s těmi, co byly třeba na Endgame...jak pak začnou vřískat, když padne zmínka o gamma záření :D
730490
Příběh Sklodowské je hlavně o prasáckém šovinismu, který se jí podařilo pokořit...co tam, kurva, dělá atomovka? Jak je  lobotomie potřeba, aby se člověk šel v roce 2019 podívat na životopis jedné z nejvýznamnějších osobností vědy? Doufám, že v titulkách bude upozornění, že diváci nemají po příchodu domů strkat ruce do zásuvky a ohřívat ruce v mikrovlnce. Jinak...jestli to je jen fakt debilní pokus o nalákání kreténů do kina a film bude OK, tak super...jen nevím, jestli na to chci jít se stejnými dětmi, jako s těmi, co byly třeba na Endgame...jak pak začnou vřískat, když padne zmínka o gamma záření *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: Dm683
Přesně. Tady naznačujou, že Sklodowská může za atomovou bombu? Přece dřív nebo později by radioaktivitu objevil někdo jinej. Za mě teda vítězí Klára Issová v Géniovi.
730367
Přesně. Tady naznačujou, že Sklodowská může za atomovou bombu? Přece dřív nebo později by radioaktivitu objevil někdo jinej. Za mě teda vítězí Klára Issová v Géniovi.
730343
0 0
reagovat

Tak tohle je hrůza

Těšil jsem se na životopisnej film a drama o jedné z největších osobností něžného pohlaví moderních dějin. 

A podle tohohle traileru to vypadá, že to autorka vzdala předem a hodlá nám naservírovat vizuální popík s trailerem ozvučeným hudbou z nějakého teenage seriálu a nutností zakomponování testů jaderné bomby, které nemají s MCS nic společného, asi aby byla látka dost zajímavá pro americké ( i jiné samozřejmě) negramotné publikum. 

Zklamání. :-:-:-
730343
Těšil jsem se na životopisnej film a drama o jedné z největších osobností něžného pohlaví moderních dějin.  A podle tohohle traileru to vypadá, že to autorka vzdala předem a hodlá nám naservírovat vizuální popík s trailerem ozvučeným hudbou z nějakého teenage seriálu a nutností zakomponování testů jaderné bomby, které nemají s MCS nic společného, asi aby byla látka dost zajímavá pro americké ( i jiné samozřejmě) negramotné publikum.  Zklamání. *:-**:-**:-*
Tak tohle je hrůza
3 0
reagují: BlackAdder
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se