Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #524 o rytířích Jedi a dinosaurech


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerewan mcgregorjurassic worldrambostar trekstar warssylvester stallonevíkendový výplach
Na jaké dinosaury můžete narazit při kempování? Umí to Ewan McGregor se světelným mečem? A má větší kudlu Sly, nebo Arnold?  

První fakt podzimní výplach

Drink týdne
I hrdinové ze Star Treku musí občas trochu upustit páru a to jde s alkoholem vždycky nejlépe. Romulan Ale má možná divně modrou barvu a není úplně legální, posádka Enterprise ale ví nejlíp, co je pro ni dobré, takže to moc neřeší. A teď si tenhle drink můžete udělat doma i vy

Kraťas týdne
Jurský svět je po dvou filmech hodně oblíbená značka a trojka už se na nás taky pomalu blíží. Režisér Colin Trevorrow se rozhodl připomenout světu, že s dinosaury ještě neskončil a dělá to s pomocí krátkého filmu Battle at Big Rock. A vypadá dobře. 

Nůž týdne
Rambo nůž je ikonická zbraň, ale Arnold Schwarzenegger má doma taky jeden a rozhodl se jím pochlubit. A popravdě to, čím se ohání Sly, vypadá vedle Arnieho kudly jako něco, čím by si člověk mohl maximálně vyšťourat zbytky oběda, co mu zůstaly mezi zuby. 

Podvod týdne
Možná, že vás to překvapí, ale reklamy úplně neodpovídají realitě. Vlastně jsou plné keců. Osobně jsem nikdy neměl kokosovou tyčinku, po jejímž kousnutí jsem se přesunul do Karibiku… ale dělat reklamy může být docela zajímavé

Jedi týdne
Možná jste slyšeli historky o tom, jak si Ewan McGregor užíval natáčení Hvězdných válek, konkrétně blbnutí se světelným mečem. Brzy se k roli Obi-Wana Kenobiho vrátí v seriálu na Disney+ a vypadá to, že mu to s tím mečem jde pořád docela dobře. 

Hudba týdne
Hudba je ve filmu zatraceně důležitá, bez ní by spousta scén vůbec nefungovala. Díky ní dovedou režiséři a skladatelé navodit strach, dobrou náladu i tajemno. A někdy jim k tomu stačí opravdu hodně málo. 

Zábavní park týdne
Studio Hanna-Barbera pomohlo na svět spoustě slavných animovaných hrdinů. Domov tu měli Flintstoneovi, Scooby-Doo nebo Méďa Béďa. Dnes už oficiálně Hanna-Barbera neexistuje, ale v devadesátých letech šlo o hodně populární značku. Tak populární, že jeho hrdinové měli vlastní zábavní park. Ten už je také zavřený, ale podívat se do něj můžete alespoň v tomhle videu

Tanec týdne
Jennifer Lopez se vrátila mezi hvězdy díky hitu Zlatokopky. Ten kritici chválí, diváci na něj chodí a ona tam odvádí jeden z nejlepších výkonů své kariéry. A docela si to užívá i v talk show. A s Jimmym Fallonem se evidentně vyblbla. 

Přízvuk týdne
Ovládnout dokonale přízvuk není žádná sranda, ale upřímně, koho z nás v kině štve, když Adrien Brody nebo Rami Malek udělají sem tam nějakou malou chybu? Moc nás asi nebude. Ale Erik Singer je na přízvuky profík. A řekne vám, kteří herci si s nimi umí poradit dokonale a kdo by měl ještě trošku potrénovat. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme chtěli vědět, jaký film vás nejvíc emocionálně rozsekal. To jde samozřejmě dost blbě vyhodnotit. Došlo na filmy jako Let číslo 93, Vesničko má, středisková, Warrior, Mlha a spoustu na spoustu dalších. Každopádně inspiraci můžete najít tady

Dnes to bude jednoduché. Chceme vědět, jaký díl Ramba máte nejraději a proč. Názvy filmů pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace