Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Tom, Jerry a ségra Sherlocka Holmese


ikona
Mr. Hlad
anne hathawaychloe grace moretzdark watersenola holmeshenry cavilllee danielsmark ruffalomillie bobby brownna obzorutom and jerrywrong turn
Proč nenávidět vlastní sousedy? Umí sestra Sherlocka Holmese lovit zločince? A jak se dali dohromady Tom a Jerry?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Hororová série Wrong Turn se dočká nové verze, ale i v ní budou zoufalí hrdinové bojovat proti vidlákům z amerických lesů. V dramatu Marťanské lodě se bude mladý muzikant vyrovnávat se smrtí své přítelkyně. 

V celovečeráku Tom a Jerry zjistíte, jak se nejslavnější kocour a myšák seznámili. A co je donutilo spojit síly. V dramatu Dark Waters bude Anne Hathaway bojovat proti chemičce, která znečišťuje ovzduší. 

V hořké komedii Vlastníci zažijete peklo, ve které se promění schůzka majitelů bytových jednotek. V hororu You Should Have Left bude Kevin Bacon daleko od civilizace psát scénář a bojovat s tajemným zlem. 

V dobrodružné podívané Enola Holmes se Millie Bobby Brown promění v ségru Sherlocka Holmese. V The United States vs. Billie Holliday zjistíte, co se dělo, když si americká vláda vyšlápla na slavnou zpěvačku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace