Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Rambo ještě jednou?


ikona
Mr. Hlad
last bloodramborambo: posledni krevsylvester stallone
Sylvester Stallone s Rambem možná nekončí.  

Pokud chcete začít ještě před čtením článku psát naštvané reakce do diskuse, že touhle novinkou nehorázně spoilerujeme, že Rambo v pětce přežije, ještě chvilku vydržte a čtěte dál. Rambo: Poslední krev má dnes premiéru. Mě ani Imfa extra nenadchnul, ale důležité bude, jak se mu zadaří v kinech celkově. Pátý díl akční série o veteránovi z Vietnamu, který protivníky kosí po desítkách i v sedmdesáti, by totiž nemusel být zdaleka poslední. A Sylvester Stallone má celkem jasnou představu o tom, jak by další Rambovo dobrodružství mohlo vypadat. 

Sám totiž řekl, že by ho fakt hodně zajímal rambovský prequel. Rád by viděl film, v němž bychom se podívali do doby, kdy Rambo chodil do školy a i když už měl celkem jasno v tom, že skončí u armády, pořád to byl obyčejný mladík. Skvělý atlet, výborný sportovec a oblíbený student. A pak vyrazil do Vietnamu, kde viděl věci, které ho vnitřně naprosto zničily. Vlastně to zní docela dobře. V prvním Rambovi byl hrdina solidní troska a mohlo by být zajímavé zjistit, co konkrétně to způsobilo. Zatím jsme však pořád ještě ve fázi "tohle by bylo fajn a to by se mi líbilo", na druhou stranu pokud by Sly opravdu chtěl rambovský prequel dělat, asi by se nenašel nikdo, kdo by mu v tom chtěl zabránit. Tak uvidíme, jestli se něco začne dít. 

Už tenhle pátek promítáme v Aeru Ramba 2, lístky koupíte tady. A klidně si ho ten večer můžete dát v double-feature s pětkou, lístky pro změnu tady.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace