Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Thora 3 loví hvězdu pro svoji fotbalovou novinku


ikona
Mr. Hlad
jojo rabbitmarvelmichael fassbendernext goal winstaika waititithor
Kdo bude trénovat fotbalové zoufalce v novince Taiki Waititiho?  

Taika Waititi je jméno, které je v posledních letech skloňované v Hollywoodu docela často. Samorost z Nového Zélandu se totiž po pár hodně sympatických, ale spíš menších filmech dostal ke třetímu Thorovi a udělal z něj hit. Plánoval, že se vrhne i na adaptaci klasické anime Akira, to bohužel nevyšlo, jeho letošní komedie Jojo Rabbit o malém německém klukovi, který vyrůstá během druhé světové války a jeho imaginárním kámošem je Adolf Hitler, ale teď uspěla na festivalu v Torontu a mluví se o ní i v souvislosti s Oscary. Waititi se vrátí i ke čtvrtému Thorovi, mezi tím chce však natočit ještě jeden malý film. 

O jeho projektu Next Goal Wins jsme už psali. Bude vycházet ze skutečné události a má se točit okolo týmu fotbalistů z Americké Samoy, kteří dostávali náklep všude, kam přijeli. Pak se jich ale ujal holandský trenér Thomas Rongen a věci se začaly měnit. A právě do téhle role by Waititi rád zlákal Michaela Fassbendera. Ten teď asi bude mít chvilku volno, protože X-Meni to na pár let zabalili a jeho Magneta nejspíš už neuvidíme a i když bylo jeho jméno skloňované v souvislosti s remakem westernové klasiky Divoká banda, reálně točí akorát celovečerní pokračování božího kraťasu Kung Fury 2. Tak snad se mu zalíbí scénář, protože kombinace Fassbender/Waititi zní na papíře dost zajímavě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace