Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme nové filmy od režiséra Šestého smyslu a Skleněného?


ikona
Mr. Hlad
glassm. night shyamalansixt senseskleněnýunbreakableuniversalvyvolený
Nové filmy M. Night Shyamalana mají datum premiéry.  

Režisér M. Night Shyamalan má za sebou hodně zajímavou kariéru. Po Šestém smyslu a Vyvoleném se o něm mluvilo jako o hollywoodském zázraku a byl srovnáván s Alfredem Hitchcockem. Naneštěstí filmy jako Stalo se, Po zániku Země a Poslední vládce větru mu jeho renomé docela zkazily. Docela hodně. Shyamalan se stal spíš vysmívaným než respektovaným, naštěstí se rozhodl vrátit ke kořenům a natočil malé, ale povedené found footage The Visit a vydařeného Rozpolceného. A letos poslal do kin hit Skleněný, který jsem já osobně dost protrpěl, na druhou stranu režisérovi vydělal sakra velké prachy. 

Shyamalan je zkrátka opět v kurzu a moc dobře to ví, takže si může vybírat, s kým a jak spojí pár příštích let své kariéry. A volba padla na studio Universal, které s ním dělalo i poslední tři filmy. Všechny strany tak ví, do čeho jdou. Shyamalan zatím neoznámil, co bude jeho další projekt, jisté ovšem je, že ho v kinech uvidíme 26. února 2021, což je docela brzy. A studiu se upsal i se svým dalším filmem, který by měl mít premiéru 17. února 2023. Dva roky mezi jednotlivými projekty naznačují, že by na sebe oba připravované filmy mohly navazovat, ale oficiálně to nikdo nepotvrdil. Hlavně ale musíme doufat, že po trojitém úspěchu zase nebude následovat pád. Poprvé to bylo pro Shyamalana i jeho fandy hodně ošklivé. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace