Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijďte na předpremiéru pecky Parazit


ikona
Mr. Hlad
Bong Joon-hokino aeroparazit
Chcete vidět jeden z nejlepších filmů roku týden před premiérou?  

Jižní Korea dala světu hromadu sakra dobrých filmařů, ale Bong Joon-ho patří k nejzajímavějším režisérům současnosti. V roce 2003 natočil vynikající krimi thriller Vzpomínky na vraha, na kontě má i Mutanta, kde se bojovalo proti fakt hnusné potvoře, v Česku natočil s Chrisem Evansem a Edem Harrisem ambiciózní a hodně povedenou sci-fi Ledová archa a pro Netflix pak svéráznou dobrodružnou podívanou Okja. Tenhle filmař si umí hrát jak s žánry, tak i s diváky. A čím dál líp. Jeho novinka Parazit vyhrála festival v Cannes a slavila velký úspěch i v Karlových Varech, kde ji viděli Cival s Rimsym a oba mu napálili 9/10. A vy ji teď můžete vidět v předpremiéře. 

Černá komedie o chudé rodině, která se rozhodne infiltrovat do famílie bohatého byznysmena, čímž obrátí vzhůru nohama život všech hrdinů, se bude promítat 27. září ve 20:45 v pražském kině Aero. A aby těch korejských pecek nebylo málo, před Parazitem tam už v 18:00 poběží Vzpomínky na vraha. A pokud si koupíte lístky na oboje, dost se vám to vyplatí, samozřejmě si ale můžete dát jen jednu z pecek. Pokud tedy chcete vidět na velkém plátně co nejdřív film, o němž se mluví jako o jednom z nejlepších letošního roku, neměli byste váhat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace