Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #523 o Pennywiseovi a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
avengershome aloneitmarvelpennywisestar warsvíkendový výplach
Může najít vraždící klaun lásku? Jak velký vesmírný křižník si můžete postavit z Lega? A je těžké napsat marvelovku?  

Řádný výplach

Psaní týdne
Marvelovky slaví ve světě obrovský úspěch, takže ti, kteří jim dodnes nepřišli na chuť, se hodně ozývají, kdykoliv dostanou šanci. A rádi tvrdí, že ty filmy nemají scénáře a všechny jsou stejné. Napsat marvelovku ale taky není žádná sranda. Mrkněte sami. 

Multiverse týdne
Vesmíry, ve kterých se odehrává hned několik příběhů, netvoří je Marvel, Tarantino nebo Star Wars, ale i Stephen King. A abyste se v nich mohli trošku orientovat, pusťte si tohle video. 

Debata týdne
Dvojka To se mi nelíbila, ale rozhodně mě bavilo, jak se Bill Hader popral s vážnou rolí. A Finn Wolfhard, který si zahrál tu samou postavu, ale o pár let mladší, je taky celkem talentovaný. Teď konečně dostali šanci vyblbnout se společně. 

Lego týdne
I když se společnost pokouší lidem tvrdit, že LEGO je jen pro děti, není tomu tak. Zaprvé hrát si s ním můžou i dospělí a zadruhé děti si nezaslouží nic tak velkolepého, jako je třeba tenhle křižník z Hvězdných válek. 

Rating týdne
Komedie Sám doma je klasika, ale čím byl člověk starší, tím víc přemýšlel o tom, co by se stalo s Marvem a Harrym, kdyby byl film malinko realističtější. Kevin jim totiž dával docela zabrat. No… hezké by to nebylo. 

Reality show týdne
Reality show jako Bachelorette nesleduju, nikdy jsem je nesledoval a sledovat nebudu. Na druhou stranu kdyby v nich hledal lásku Pennywise, možná, že bych tomu šanci přeci jenom dal. 

Akce týdne
Videa Stuntmen react se zabývají akčními scénami, o kterých si povídají ti nejpovolanější – samotní kaskadéři. Teď se k nim přidal Gui DaSilva-Greene, který pracuje na marvelovkách a zaskakoval i za Black Pathera. A má co říct. 

Hvězda týdne
Sean Astin je a nejspíš i vždycky bude Sam z Pána prstenů. Alespoň v Evropě, protože v Americe je situace trošku složitější. Astin si totiž kdysi zahrál hlavní roli v dramatu o americkém fotbalu Rudy a v USA jde o naprostou filmovou klasiku. Teď se k roli vrátil. A má s sebou i hromadu kuřat. 

Rada týdne
Ryan Reynolds se umí na Twitteru docela rozjet, ale vypadá to, že dovede i poradit. Teď se ho tam fanda ptal, co má dělat se svým čtyřletým synem, který chce strašně moc vidět Deadpoola. A ve čtyřech letech by asi člověk na Deadpoola koukat nemohl. Reynolds ale ví, jak si s touhle ošemetnou situací poradit

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli máte radši Vykoupení z věznice Shawshank nebo Zelenou míli. A první film zvítězil s naprosto nekompromisním náskokem. 

Dnes se odrazme od Nabarveného ptáčete, které vstupuje do českých kin. A nás by zajímalo, který film s vámi nejvíc emocionálně zamával. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace