Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie chystá další comicsovku


ikona
Mr. Hlad
birds of preyharley quinnmargot robbietank girl
V čem se objeví představitelka Harley Quinn? 

V redakci máme Margot Robbie hodně rádi. Umí hrát, na plátně jí to obvykle hodně sekne (a když ne, tak to dožene tím hraním) a v rozhovorech působí nesmírně sympaticky. Letos ji uvidíme v ambiciózním dramatu o sexuálním obtěžování v televizní stanici Fox Bombshell, kde spojí síly s Nicole Kidman nebo Charlize Theron, a začátkem příštího roku se vrátí jako Harley Quinn v Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn). A vypadá to, že jedna comicsová hrdinka/magor jí nestačí. 

Robbie by totiž měla produkovat a samozřejmě hrát i hlavní roli v comicsovce Tank Girl. Režie se ujme Miles Joris-Peyrafitte, jenž s Robbie natočil i thriller Dreamland. A o co jde? Tank Girl se odehrává v postapokalyptické budoucnosti podobné světu Šíleného Maxe. Ale je šílenější. Krom hlavní hrdinky, která jezdí po pustině v tanku a bojuje proti tyranské vládě, tu žije i spousta mutantů včetně humanoidních bojových klokanů a podobně. Fakt je to docela úlet. Robbie by podobná role měla sednout bez problémů, tak doufejme, že výsledek bude lepší než u filmu z roku 1995. Horší to asi být nemůže...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace