Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Sebevražedného oddílu a Michaela Myerse


ikona
Mr. Hlad
after yangbill murraycolin farrellhalloween killsidris elbajames gunnmargot robbiena obzoruon the rockssofia coppolathe suicide squadtogo
Kdo se přidá k Sebevražednému oddílu? Komu půjde po krku Michael Myers? A co chystají Sofia Coppola a Bill Murray?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V hořké komedii On the Rocks bude Sofia Coppola řešit, jestli může být playboy Bill Murray normálním tátou. V dobrodružném Togo se podíváme na Aljašku, kde vypukla smrtící nemoc a lék je možné k lidem dostat jen s pomocí psích spřežení. 

The Suicide Squad vrací do hry jednotku magorů, které vysílá vláda na mise, z nichž se jen málokdo vrátí živí. A budou u toho Margot Robbie, Idris Elba nebo Taika Waititi. V dramatu Words on Bathroom Walls se mladý hrdina pokusí bojovat se svou nemocí s pomocí experimentálních drog. 

Andrew Garfield bude v Mainstream řešit jeden trošku neobvyklý milostný trojúhelník. A dohlížet na něj bude Gia Coppola. V My Salinger Year se Margaret Qualley stane asistentkou literárního agenta, který má na starost J.D. Salingera. 

Halloween Kills se na scénu vrací Michael Myers a opět hodlá jít po krku Jamie Lee Curtis a její rodině. V After Yang se Colin Farrell bude pokoušet opravit robota, který je téměř součástí rodiny. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace