Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční klasiku Tváří v tvář čeká remake od producenta Rychle a zběsile


ikona
Mr. Hlad
face offjohn travoltajohn woonicolas cageremake
Nejlepší hollywoodský film Johna Woo se dočká předělávky.  

Vybrat nejlepší akční film devadesátých let není sranda. Máme tu Skálu, Con Air, třetí Smrtonosnou past a když se do toho namíchá i sci-fi, tak musíme mezi adepty zařadit i Matrix nebo dvojku Terminátora. Ale velkou šanci dostat se v žebříčku hodně vysoko by měla stoprocentně pecka Tváří v tvář. John Travolta a Nicolas Cage si tu vyměnili ksichty a šli si po krku, za kamerou tomu šéfoval John Woo, který dostal velký rozpočet a už zvládl dokonale kombinovat hongkongskou akční školu s Hollywoodem a výsledkem byla jednoduše pecka. A pecky dostávají remake. 

Zatím je asi brzy začít se těšit nebo bát, ale ten nápad s výměnou ksichtů je dost zajímavý na to, aby se dal vytěžit ještě jednou. Jen je otázka, jestli se povede zlákat k tomu stejně šikovné herce a stejně dobrého režiséra. Zatím však známe jen jména scenáristy a producenta. Novou verzi napíše Oren Uziel, jenž  má na kontě 22 Jump Street nebo sci-fi Cloverfield Paradox a produkovat by měl specialista na akčňáky Neal H. Moritz, který dělal Rychle a zběsile, xXx, Já, legenda nebo nové Total Recall. To znamená, že to asi bude velké. A pokud se těm dvěma povede sehnat před a za kameru schopné lidi, mohl by z toho vylézt slušný akčňák. Jestli bude stejně dobrý jako originál, to si nedovolím hádat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace