Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith bude v nové akční sci-fi lovit nadlidi


ikona
Mr. Hlad
ang leebad boysBrilliancegemini manwill smith
Supermani dostanou po tlamě! 

Will Smith je workoholik. Jednu dobu byl asi největší herecká hvězda na světě, pak si ale dal pauzu, věnoval se rodině a teď, když je zpátky, se zkouší zase prokopat do té nejvyšší ligy. Už to asi nikdy nebude takové jako v době Já, legenda a podobných pecek, pořád se s ním však musí počítat. Letos uvidíme jeho akční sci-fi Blíženec, kde ho Ang Lee nechá bojovat s jeho vlastním mladším klonem, a v zimě dorazí trojka Mizerů. Smith sice plánuje i biografické drama King Richard, kde si zahraje otce a trenéra tenisových hvězd sester Williamsových, ale v plánu má i další akční podívanou. 

Brilliance zní docela zajímavě. Děj se odehrává v budoucnosti, kdy má asi jedno procento lidí superschopnosti a patří mezi ně i Nick Cooper. Pracuje pro vládu a loví „nadlidi“, kteří se rozhodli dát se na cestu zločinu nebo se přidali k teroristické organizaci pokoušející se vyvolat občanskou válku. Problém je, že mezi nadlidi patří i jeho dcera a aby to měl extra těžké, začne sám pochybovat o tom, jestli stojí na té správné straně. Smith okolo Brilliance kroužil už před pěti lety, ale teprve teď se začínají věci hýbat. Scénář totiž začal psát Akiva Goldsman a my musíme doufat, že z něj vypadne něco, co bude mít blíž k jeho Čisté duši a ne k Zimnímu příběhu. A že se Smithovi povede ulovit i nějakého zajímavého režiséra. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace