Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Keanu Reeves jako Constantine?


ikona
Mr. Hlad
bill a tedconstantinedcdeathstrokejohn wickkeanu reevesmatrixnew godsshazamsuicide squadwarner
Warneři možná plánují návrat comicsového likvidátora démonů 

Kdo by před nějakými pěti lety tušil, že se Keanu Reeves vrátí mezi největší herecké hvězdy? Po Johnu Wickovi s ním chce spolupracovat každý. Příští rok se vrátí se třetím dílem kultovní komedie Bill & Ted Face the Music a nedávno kývl na čtyřku Matrixu. A lidi ho milují. A vypadá to, že ho milují i Warneři, kteří se hodně snaží vymyslet mu roli na tělo a dostat ho do nějaké comicsovky. Mluvilo se o něm v souvislosti se sci-fi New Gods, studio by ho rádo vidělo jako zabijáka Deathstrokea, jenž se měl objevit v sólovce Affleckova Batmana, kde ho měl hrát Joe Manganiello, ale teď se podle všeho začíná pracovat s ještě zajímavějším nápadem. 

Zatím to sice není oficiální, ale Warneři by prý rádi natočili druhého Constantina a samozřejmě právě s Reevesem. Jednička už má svoje roky, je ovšem pořád super a Reeves si svérázného detektiva a krotitele démonů dost užil. Naposledy jsme v souvislosti s Constantinem slyšeli o Colinu Farrellovi, ten však naznačil, že podobná role není nic pro něj a moc by se mu do ní asi nechtělo, takže teoretický návrat Reevese dává docela smysl. Zatím to samozřejmě není potvrzené ani jisté, na druhou stranu informace údajně pochází od tajného zdroje, který vypustil do světa info o tom, že se ve dvojce Sebevražedného oddílu vrátí Viola Davis a že ve trojce Shazama! by měl být Black Adam. A obojí Warneři potvrdili. Tak snad má pravdu i teď. Reevese jako Constantina bychom si rozhodně dali znovu rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace