Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá se Brad Pitt do hereckého důchodu?


ikona
Mr. Hlad
ad astrabrad pittleonardo dicaprioquentin tarantinoridley scotttenkrát v hollywooduworld war z
Hollywoodská superhvězda má velké plány. Ale ne s herectvím.  

Brad Pitt má letos sakra dobrý rok. v Tarantinově Tenkrát v Hollywoodu zazářil možná víc než jeho herecký parťák Leonardo DiCaprio a sci-fi Ad Astra vypadá z upoutávek jako film, o kterém se bude hodně mluvit. A občas někdo naznačí, že by možná nebylo od věci uvažovat o Pittovi i jako o potenciálním kandidátovi na Oscara. Až čas ukáže, co z toho bude, samotný Pitt má ovšem o své budoucí kariéře celkem jasno. A s hraním to nebude tak žhavé. Pitt sice neoznámil, že hodlá s herectvím skončit, ale řekl, že bude hrát o dost míň a chce se věnovat jiným věcem, navíc má prý pocit, že na to, aby se snažil udržet mezi superhvězdami, je už trošku starý. 

Popravdě když se člověk podívá na to, co dělal posledních pár let, zase takové překvapení to není. Pitt se snaží střídat velké filmy s menšími a osobnějšími. Zatímco třeba takový DiCaprio dělá jeden velký projekt za druhým, Pitt se nebojí natočit Světovou válku Z a vedle toho vzít menší roli u Ridleyho Scotta (Konzultant) nebo se upsat malé a osobité gangsterce jako Zabít tiše. Zároveň se ukázalo, že je to i sakra schopný producent. Drama 12 let v řetězech mu tak vyneslo Oscara v kategorii Nejlepší film a na svět pomohl třeba i také oscarovému Moonlight nebo filmům jako Moneyball a Sázka na nejistotu. Doufejme tedy, že ty "jiné věci než herectví" neznamenají útěk z Hollywoodu a že když už ho neuvidíme na plátně, bude pomáhat na svět zajímavým filmům alespoň zpoza kamery. A nebo že si to celé co nejdřív rozmyslí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace