Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Srpen 2019


ikona
KarelR
arctic: ledove pekloblu-raydvdmads mikkelsen
V srpnu sice vyšel Dumbo nebo Detektiv Pikachu, za pozornost ale tentokrát stojí úplně jiné filmy... 

V srpnu na Blu-rayi nevyšlo moc super věcí. Vůbec na tom ale nezáleží, jelikož si vystačíte s dvojicí chlapáckých pecek, které v kinech vidělo trestuhodně málo lidí.

Arctic: Ledové peklo
Vychází: 21. srpna 2019
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Arctic je na ČSFD v modrých číslech a docela mě to mrzí. Jasně, v jádru jde o standardní survival, který je prostý zásadních překvapení nebo žánrových nadstaveb. Tyhle věci jsem však od Mikkelsonovy ledové pouti nikdy nečekal a ve všem ostatním je naprosto špičková. Ať už jde o hereckou, dramatickou nebo režijní stránku, Arcticu opravdu není moc co vytýkat. Těch 97 minut v pustině je tak velmi vyčerpávajícím prožitkem, u něhož vás píchne u srdce při každém rozbalení mapy... (8/10)

Na špatné straně
Vychází: 21. srpna 2019
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Z Kostí a skalpu jsem byl tak vyklepaný, že jsem radši přeskočil Blok 99 (prý je asi o 600% brutálnější) a vrátil jsem se k Zahlerovi až letos. Jak to dopadlo? Podle očekávání výborně. Jeho dvouapůlhodinová kriminálka je nekompromisním napínákem, v němž si to Gibson s Vaughnem dávají na jedničku s hvězdičkou. Vyloženou lahůdkou je ale i Zahlerovo ukolébání diváka klidnější první půlkou, jen aby se pak všechno zvrhlo a zase se děly ty nejbrutálnější myslitelné věci. Konečně jsem díky tomu rozklíčoval, jaké slovo jeho tvorbě sluší nejvíc. Je celá... ehm... traumatizující! (8/10)

Dále v srpnu vyšlo: After: Polibek, Dumbo, Hellboy, La Llorona: Prokletá žena, Mia a bílý lev, Operace kolibřík, Ostrým nožem, Pokémon: Detektiv Pikachu, Psí veličenstvo, Řbitov zvířátek, Tolkien, Vše je pravdivé

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace