Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Padesáti odstínů šedi bude balit Emily Blunt


ikona
Mr. Hlad
christopher walkenemily bluntjamie dornanjohn patrick shanleyjon hammwild mountain thyme
Hvězdně obsazená romance s oscarovými ambicemi?  

Jamie Dornan párkrát celkem otevřeně řekl, že na roli v Padesáti odstínech šedi kývnul kvůli prachům. A nedá se mu upřít, že se nesnaží ze stínu svého hrdiny utéct. V Anthropoidu byl fajn, ve válečném The Siege of Jadotville taky a kdo viděl seriál The Fall, ten ví, že zvládá i jiné věci než se producírovat polonahý před kamerou. Romantice ale podle všeho úplně utéct nechce, protože jeho novinka Wild Mountain Thyme se okolo lásky bude točit. A to hodně. Naštěstí by to mělo být o dost lepší než Padesát odstínů šedi. Děj se má odehrávat na irském venkově, kde proti sobě vedou válku dvě rodiny farmářů. Mezi jejich pozemky je totiž jedna jediná cesta a kdo ji dostane, ten tu bude šéfovat. Anthony a Rosemary se sice znají od dětství, bohužel kvůli svým rodinám se nemají moc v lásce. Nebo spíš neměli. 

Teď se do sebe zamilovali, ale vědí, že okolí jim jejich vztah moc přát nebude. A navíc z Ameriky přijíždí vzdálený příbuzný Anthonyho otce, jenž by farmu rád koupil pro sebe. Zní to celé jako zápletka takových těch laciných německých romanťáků, kde všichni nosí hnusné svetry a odehrává se to někde na anglickém venkově, tady by ovšem výsledek mohl být o dost zajímavější. Vedle Dornana se totiž objeví Emily Blunt a dorazí i Jon Hamm nebo Christopher Walken. Navíc režíruje John Patrick Shanley, který má doma Oscara za scénář ke klasice Pod vlivem úplňku a režíroval na pět Oscarů nominované drama Pochyby. Spíš než lacinou romanci tedy asi dostaneme hodně vyhrocené drama. A hodně ambiciózní. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace