Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový western od autora Hodný, zlý a ošklivý a Tenkrát na západě? ANO!


ikona
Mr. Hlad
coltdennis lehanesergio leonesicariostefano sollimatenkrát na západě
Nerealizovaný projekt Sergia Leoneho chce poslat do kin režisér dvojky Sicaria.  

V žebříčku nejlepších a nejdůležitějších filmařů všech dob bychom Sergia Leoneho našli asi hodně vysoko. Jeho dolarová trilogie, ale třeba i Kapsy plné dynamitu a pochopitelně Tenkrát na západě, jsou klasiky a filmy, z jejichž epičnosti se dodnes tají dech. Bohužel nás opustil v roce 1989 v pouhých šedesáti letech. Tou dobou plánoval válečný velkofilm s Robertem De Nirem o bojích o Leningrad, ale bohužel jsme se ho nedočkali. Teď to však vypadá, že jeden z Leoneho kdysi připravovaných projektů přeci jen uvidíme. 

Projekt Colt kdysi Leone vymyslel a jeho potomci se rozhodli dostat ho teď do kin. Produkuje režisérova rodina a děj se má točit kolem zbraně, která na divokém západě prošla rukama spousty lidí. Někteří byli dobří, jiní zlí, ale střílet z ní museli skoro všichni. Zní to vcelku zajímavě a bude to ještě zajímavější. Colt totiž natočí Stefano Sollima, autor seriálové Gomorry a dvojky Sicaria. Sám řekl, že jako Ital, který bude vyprávět příběh z amerického západu, by měl mít amerického scenáristu a sehnal si opravdu luxusní jméno. Colt totiž napíše Dennis Lehane, podle jehož románů vznikly pecky jako Gone Baby Gone, Tajemná řeka a Prokletý ostrov. Na výsledek si ale ještě asi chvilku počkáme, natáčet se začne nejdřív v zimě 2020. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace