Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vince Vaughn si zahraje vraždící puberťačku


ikona
Mr. Hlad
christopher landonhappy death dayjason blumkathryn newtonvince vaughn
V hororové novince od režiséra Všechno nejhorší dostaneme hodně neobvyklého zabijáka.  

Nevím, jestli můžu použít slovo "série", když mluvím jen o dvou filmech. Jisté ale je, že spousta lidí by byla ráda, kdyby - OK, tak série - Všechno nejhorší měla těch dílů víc. Mě osobně horor o studentce, která se octne v časové smyčce a musí zjistit, kdo a proč ji chce zabít (a daří se mu to) nijak zvlášť neuchvátil, fanoušků má však celkem dost. A dvojka taky. Nedávno jsme se ovšem dozvěděli, že třetí díl nebude, protože sequel v kinech neuspěl tak, jak tvůrci doufali, ale režisér Christopher Landon naznačil, že má připravený další zajímavý projekt. Velmi potichu se mluvilo o tom, že by se mohl ujmout remaku Vřískotu, i když nakonec z toho nic nebude. A vůbec to nevadí, protože jeho novinka zní ještě zajímavěji. 

Pro hororového superproducenta Jasona Bluma totiž Landon natočí zatím nepojmenovaný horor, ve kterém si Vince Vaughn zahraje dospívající dívku. Jo, čtete to dobře, ale nebojte se. Děj se má točit okolo mladé studentky a sériového vraha. A ti dva si prohodí těla. Kathryn Newton z Pokémon: Detektiv Pikachu tak skončí v těle téměř dvoumetrového čtyřicátníka, zatímco z Vaughna bude mladá pohledná blondýna. Celá výměna půjde zvrátit, hrdinové na to mají však jen čtyřiadvacet hodin. A vzhledem k tomu, že vraždícímu magorovi se vlastně vcelku hodí mít nové tělo, moc se mu do ní nechce. Newton je poměrně šikovná mladá herečka a Vaughn v posledních letech několikrát ukázal, že mu vážné role jdou. Výsledek by tedy mohl být docela zajímavý. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace