Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér hororového hitu To chystá sólovku Flashe


ikona
Mr. Hlad
andy muschiettidcflashitjames mcavoyjessica chastainjustice leaguepennywisetowarner
Tvůrce megahitu s Pennywisem oficiálně přebíhá do jiného žánru. 

Režisér Andy Muschietti bude teď v Hollywoodu hodně žádané zboží. Když se ujal adaptace hororové klasiky Stephena Kinga To, nejspíš nečekal, že se z ní nakonec vyklube komerčně nejúspěšnější horor všech dob. Za pár dní do kin zamíří dvojka a zatím to vypadá, že se nestane překvapivým propadákem podzimu. Pennywise diváky pořád láká a tentokrát u toho navíc krom bandy neznámých dětí budou třeba Jessica Chastain, James McAvoy nebo Bill Hader.  Tvůrci naznačili, že nevylučují i pokračování, ale pokud na něj někdy dojde, asi si na něj chvilku počkáme. Muschietti se totiž hodlá vrhnout na comicsy. 

To, co se poslední dobou šeptalo, je dnes oficiální. Talentovaný a hodně úspěšný režisér skončil u Warnerů a pokusí se na plátna kin přenést Flashe. Po Lize spravedlnosti to sice vypadalo, že o tohohle rychlíka nikdo nestojí, Ezra Miller však pravidelně opakoval, že jeho sólovku dostaneme, že v ní bude hrát a že bude super. Aquaman ukázal, že DC comicsy můžou být dobré i úspěšné, takže proč ne? A Muschietti je rozhodně nadprůměrný řemeslník. Osobně mě sice tenhle superhrdina nikdy moc nebavil, Ezra Miller mi připadá jako castingový omyl, ale uvidíme, co z toho vyleze. Krom rychlého běhání by mělo dojít i na nějaké to blbnutí s alternativními vesmíry. A Muschietti navíc řekl, že nemá ani v nejmenším v úmyslu dělat z Flashe vyloženě horor. I když pár děsivých scén prý možná dostaneme. 

---

Vytáhni v hospodě: Aquamana dělal James Wan (Saw, Insidious, V zajeté démonů), Shazama David F. Sandberg (Zhasni a zemřeš) a teď Muschietti. Co to znamená? Jestli chcete natočit DC comicsovku, začněte u hororů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace