Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #521 o Avengers a Tarantinovi


ikona
Mr. Hlad
action jacksonavengersblack knightmandalorianonce upon a time in hollywoodpeter fondaquentin tarantinovíkendový výplach
Co mají společného Avengers a Tenkrát v Hollywoodu? Kdo je Black Knight? A kterou klasiku byste určitě měli vidět?  

První výplach druhé desetiletky

Black Knight týdne
Před pár dny jsme psali, že Kit Harrington se objeví ve sci-fi comicsovce The Eternals a zahraje si superhrdinu jménem Black Knight. Kevin Feige navíc naznačil, že má s touhle postavou docela velké plány, takže asi není od věci seznámit se s ní trošku blíž. 

Pocta týdne
Peter Fonda byl hereckou legendou a ikonou. Hvězda Bezstarostné jízdy a spousty dalších filmů už s námi na světě bohužel není, ale pokud byste si ji chtěli připomenout, tohle video vám v tom pomůže. 

Režisér týdne
David Fincher je režisérský bůh. Fight Club, Sedm, Hra, The Social Network nebo aktuální netflixovský nářez Mindhunters… na co sáhne, z toho vyleze pecka. A jeho styl? Jeho styl se nejspíš jen tak neokouká. 

Rekvizity týdne
Asi vám už při sledování akčních scén došlo, že ta okna, kterými se hrdinové prohazují, a cihly a lahve, které si rozbíjejí o hlavu, nejsou opravdové. Čím se tyhle věci nahrazují? A bolí, když s nimi někoho přetáhnete po kebuli? To zjistíte tady

Klasika týdne
Pod slovem „klasika“ si člověk představí spíš Taxikáře nebo Kmotra než béčko Action Jackson. Ale přiznám se, že zrovna tenhle film je moje největší guilty pleasure a dost mě mrzí, že Carl Weathers toho po něm nepředvedl víc. Ale pokud se na tenhle béčkový nářez podívá po přečtení výplachu alespoň jeden člověk, budu mít radost. 

Střih týdne
Všichni asi mají více či méně představu o tom, jak se stříhá hraný film. Ale jak se stříhá pixarovka? To zjistíte, když si pustíte tohle video 

Easter Eggy týdne
Seriálový Mandalorian se blíží a snad bude tak dobrý, jak slibují upoutávky. V těch se samozřejmě neobjevil jen cool lovec lidí, ale taky spousta věcí, které bylo snadné přehlédnout, ale můžou být zajímavé. Tak se na ně podívejte teď. 

Trailer týdne
Avengers: Endgame máme všichni zdárně za sebou, novou tarantinovku Tenkrát v Hollywoodu už jste asi taky viděli, takže co teď? Co takhle Tenkrát v MCU? 

Casting týdne
Dnes si asi nikdo nedovede představit, že by Iron Mana hrál někdo jiný než Robert Downey Jr. Ale pár let před natáčením jedničky se spekulovalo o tom, že by Tony Stark měl mít tvář Toma Cruise. A vypadalo by to asi takhle. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme chtěli vědět, jestli se víc těšíte na Mandaloriana nebo seriál o Obi-Wanovi. A Obi-Wan to vyhrál na celé čáře. Z úcty k Mandalorianovi ty hlasy radši ani počítat nebudu. 

Teď se podíváme na souboj akčních důchodců. Letos se do kin se svými ikonickými rolemi jak Sly, tak Arnold a viděli jsme už i trailery na jejich novinky, takže nám řekněte, jestli se víc těšíte na Terminátor: Temný osud nebo Rambo: Poslední krev. Názvy filmů pište do předmětu a do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace