Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsovka New Mutants má za sebou další testovací projekce. Jak se povedla?


ikona
Mr. Hlad
disneyfoxjosh boonenew mutantsx-men
Chystá se na nás po všech přetáčkách a úpravách pecka, nebo už New Mutants nepůjde zachránit?  

Sledovat dění kolem comicsovky New Mutants je stejně směšné jako ubíjející. Josh Boone měl v plánu pojmout ji jako komornější hororovou záležitost, ale postupem času došlo k několika úpravám, přetáčkám, předělávkám a změnám, že nejspíš ani sami tvůrci nevědí, co z toho nakonec vyleze. Děj se má točit okolo pětice mladých mutantů, kteří se sejdou v tajném zařízení, kde mají objevovat svoje schopnosti a naučit se s nimi zacházet. Pak se však objeví hrozba, kvůli  níž se dostanou do ohrožení života. A jestli chtějí přežít, musí se nejen naučit spolupracovat, ale i vyrovnat se s vlastní minulostí a vlastními hříchy. 

Původně bylo v plánu poslat film do kin v dubnu 2018, neustálé přetáčky a také odkoupení Foxů Disneym však nakonec odsunuly premiéru na duben 2020. Dlouho navíc nebylo jasné, jestli film v kinech vůbec uvidíme, nebo skončí na Disney+, ale zatím to vypadá, že se s premiérou počítá. I když se nedávno objevily informace, že u Disneyho nejsou se současnou verzí zrovna spokojení. 

Teď se ovšem ukázalo, že se nedávno konaly i klasické testovací projekce a publikum má na New Mutants trošku jiný názor. Ne že by se mluvilo o pecce, ale výsledek je prý velmi solidní a zábavná podívaná a navíc má prý poslední verze dost blízko k tomu, co chtěl režisér Josh Boone původně točit. Je to zkrátka horor a prý není vůbec špatný. Nikdo však neví, jestli se publiku pouštěla stejná verze jako studiu, i když možnost, že má Disney k dispozici dva úplně jiné filmy s jiným názvem, by byla absurdní i na New Mutants. Tak snad se filmu dočkáme. A snad fakt nebude zlý. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace