Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Krvavá videoherní akce a nová pixarovka


ikona
Mr. Hlad
bábovkybenedict cumberbatchdavid bowieironbarkjames wanjamie foxxmortal kombatna obzorupixarsoul
Brutální Mortal Kombat, hudební pixarovka Soul, Benedict Cumberbatch a studená válka, David Bowie v Americe a filmová verze domácího knižního bestselleru.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dobrodružné sci-fi Monster Problems bude Michael Rooker učit Dylana O‘Briena, jak přežít ve světě plném monster. Les hrůzy nabídne trošku drsnější pohled na pohádku o Jeníčkovi a Mařence. 

V adaptaci herní klasiky Mortal Kombat se bude bojovat o osud světa na turnaji bojových umění a podle všeho to bude i hodně krvavé. V dramatu Stardust se spolu s Davidem Bowiem podíváme do Ameriky sedmdesátých let. 

Buddy komedie Coffe & Kareem se bude točit kolem detektiva, který musí očistit svoje jméno a jako parťáka k tomu bude potřebovat syna své přítelkyně. Benedict Cumberbatch se v Ironbark pokusí odvrátit Kubánskou krizi. 

Pixarovka Soul se bude odehrávat ve světě, kde se malé duše učí, jak probudit ve svých lidských majitelích nadšení a vášeň. Filmová verze bestselleru Radky Třeštíkové Bábovky se bude točit okolo dvanácti žen a jejich různých problémů a trápení. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace