Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eternals ulovili další hvězdu Hry o trůny


ikona
Mr. Hlad
angelina jolieeternalsgame of throneshra o trůnykit harringtonmarvelrichard madden
Do vesmírné comicsovky míří John Snow. Koho si zahraje?  

Hra o trůny nedávno skončila a její herecké hvězdy si musí hledat novou práci. Na budoucnost myslela většina z nich už před pár lety, ale zatím se jim mimo seriálový fenomén moc nedařilo. Sophie Turner to letos zabalila s X-Meny a moc diváků u toho být nechtělo, Emilia Clarke to zkusila v Solo: Star Wars Story a pětce Terminátora a ani jedno z toho nebyl velký úspěch a Maisie Williams nejspíš doufá, že se někdy dočká premiéry New Mutants. A zkouší to i ostatní. Už nějakou dobu víme, že ve sci-fi marvelovce The Eternals uvidíme Richarda Maddena, teď se k němu ovšem připojila další hvězda Hry o trůny. V jedné z hlavních rolí se objeví Kit Harrington. 

Představitel Jona Snowa se ujme role Black Knighta. Mocným rytířem bylo v comicsech víc lidí a Harrington by měl být Dane Whitman, mladík, jenž zjistí, že pochází z rodiny, která má k Black Knightovi blíž, než si myslel a teď je na řadě on, aby se jím stal. Do ruky se mu tak dostane meč Ebony Blade. Ten ukul samotný Merlin, dovede proseknout téměř jakýkoliv materiál, ale čím víc krve jeho majitel prolije, tím násilnějším se stane, takže se s ním musí zacházet docela opatrně. 

The Eternals bychom měli v kinech vidět v listopadu 2020 a vedle Maddena a Harringtona dorazí i Angelina Jolie, Bryan Tyree Henry, Salma Hayek nebo Kumail Nanjiani. Black Knight ale nejspíš nebude v téhle partě upozaděný. Kevin Feige totiž naznačil, že právě tahle postava by mohla v budoucnu dostat ještě víc prostoru. Harrington se tak do comicsového světa nastěhuje asi na delší dobu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace