Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Skály a Transformers Michael Bay už plánuje další akční pecku


ikona
Mr. Hlad
black 5ehren krugermichael baynetflixryan reynoldssix undergroundsony
Michael Bay se vrací k Sony a připravuje další velký akčňák 

O Michaelu Bayovi nebylo posledních pár měsíců moc slyšet, to ovšem neznamená, že se fláká. Zlákal ho totiž Netflix a ten o svých chystaných projektech mluví docela nerad a docela málo. Pro stramovací službu Bay kutí jejich nejdražší film (možná druhý nejdražší, až se zjistí, co stál The Irishman) a půjde o akční týmovku Six Underground, v níž se objeví Ryan Reynolds nebo Mélanie Laurent. Má se točit okolo šesti miliardářů, co se rozhodnou nafingovat vlastní smrt a založit elitní jednotku, která by likvidovala nedotknutelné zloduchy. Film je momentálně v postprodukci, ale Bay už si podle všeho vybral další projekt. 

Se svou novinkou se vrací k Sony, kde naposledy natáčel dvojku Mizerů. Bude se jmenovat Black 5 a neví se o ní vlastně vůbec nic, jen jedna věc. Půjde o akční film, což nás nijak zvlášť nepřekvapuje, od Baye jsme kostýmní  romanci z anglického venkova fakt nečekali. Scénář napíše Ehren Kruger, který s Bayem dělal dvojku, trojku a čtyřku Transformers, ale na kontě má i Kruh, Ghost in the Shell nebo letošního Dumba. Bay by se měl vrhnout do práce hned poté, co dokončí Six Underground a natáčet by se mělo už někdy na začátku příštího roku. Snad se do té doby o jeho novince dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace