Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel oznámil dvojku Black Panthera. Kdy dorazí?


ikona
Mr. Hlad
black pantherkevin feigemarvelryan cooglerwakanda
Kdy uvidíme pokračování comicsového megahitu? 

U Marvelu jsou teď asi docela naštvaní z toho, že jim Sony uteklo i se Spider-Manem. Studiu, kterému Peter Parker musí říkat „pane“, trošku narostlo sebevědomí po Venomovi, až budoucnost však ukáže, jestli se jim riskantní krok a snaha jet sólo vyplatí. U Marvelu by asi byli rádi, kdyby jim pavoučí superhrdina zůstal, ale naštěstí jich mají na skladě dost na to, aby fandy zvládali zásobovat ještě pěkných pár let.

 

Už víme, že dřív nebo později dorazí Black Widow, další Doctor Strange, nově se představí sci-fi The Eternals, dostaneme trojku Strážců Galaxie, dalšího Thora, kde Chrise Hemswortha nahradí Natalie Portman, kung-fu comicsovku Shang-Chi nebo nového Bladea. A teď i dvojku Black Panthera

O té se překvapivě v minulých týdnech vůbec nemluvilo, i když všem bylo jasné, že se s ní počítá. Tržby hodně přes miliardu se ignorovat nedají. A teď už konečně víme, kdy ji máme v kinech vyhlížet. Do Wakandy se podíváme v květnu 2022 a dvojka Black Panthera tak bude spadat do Fáze 5.

Na D23 totiž dorazil Kevin Feige spolu s Ryanem Cooglerem, který potvrdil, že se chystá psát a režírovat i sequel comicsového megahitu. Ale nic jiného o něm neprozradil. Dá se však předpokládat návrat všech starých známých a nedávno svou účast potvrdil i Martin Freeman, jenž řekl, že ve dvojce bude, ačkoliv netuší, kdy by to mělo být. Tak teď už tuší. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace