Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #520 o Predátorovi a Avengers


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americaguardians of the galaxymortal kombatpredatorterminatorvíkendový výplach
Jak by se vám líbilo v kůži Predátora? Jak se točil souboj Capa a Capa? A je lepší tanečník Peter Quill, nebo Peter Parker?  

Výroční výplach

Režisér týdne
Alfred Hitchcock bývá považovaný za jednoho z největších režisérů všech dob a rozhodně právem. V tomhle videu zjistíte, jak pracoval. A nejspíš uznáte, že mu to fakt pálilo

Hra týdne
Když jsme naposledy viděli v kině Predátora, zrovna nadšení jsme z toho nebyli. Uvidíme, jak se mu bude dařit ve videoherním světě. Predator: Hunting Grounds zatím vypadá fajn. Parta hráčů se ujme rolí vojáků, kteří mají vykydlit nepřátele a jakmile splní svou misi a zároveň jim to bude trošku komplikovat další hráč v podobě mimozemského lovce. Mohla by to být sranda. 

Další hra týdne
Filmový Mortal Kombat už se chystá, ten herní je na tom ale taky dobře. Jedenáctka se povedla a fandové dostávají pravidelně nové updaty a nové postavy. A často i docela překvapivé. V minulých dílech dorazili Vetřelec, Jason, Freddy Krueger nebo Predátor. A letos to vypadá na ještě zajímavější slezinu. 

Auto týdne
Mustang, ve kterém jezdil Steve McQueen v Bullittově případu, je dost možná nejslavnější auto na světě. Dlouho se myslelo, že je ztracený, ale vloni ho Sean Kiernan objevil v garáži a zjistil, že ho kdysi koupil jeho táta. A teď si ho můžete koupit vy. Aukce začíná

Souboj týdne
V Avengers: Endgame byla spousta památných scén, ale jednou z nejlepších rozhodně byla bitka mezi Captainem Americou a Captainem Americou. Jak se točila, zjistíte v následujícím videu. 

Kameraman týdne
Newton Thomas Siegel natočil Obvyklé podezřelé, Bohemian Rhapsody, Drive nebo X-Meny. A svojí práci tedy docela dobře rozumí. Takže pokud vás zajímá, jak to chodí v kameramanské profesi a jak můžou různé kamery a objektivy změnit vyznění celé scény, rozhodně byste měli tohle video vidět. 

Zábavní park týdne
U Disneyho se šéfové zábavních parků donedávna zabývali především Hvězdnými válkami, ale teď je čas začít myslet na budoucnost. Hodně prostoru by totiž měli dostat i Avengers a Avengers Campus, který by měl být v Disneylandech v Kalifornii, Hongkongu a Paříži a měl by je spojovat jeden příběh. Což je docela zajímavá představa. A takhle by to mohlo vypadat. 

Predátor týdne
Kdo vyrostl u starých konzolí, nejspíš minimálně slyšel o herní klasice Contra. Legendární střílečka má svoje kouzlo i dnes, jednu dobu se mluvilo i o filmu, ale těžko říct, jestli ho někdy uvidíme. Každopádně minimálně Predátor se zvuky z Contra by byl minimálně zajímavý. 

Tanec týdne
To, jak Star-Lord na konci prvních Strážců Galaxie záporáka Ronana víceméně utančil, jsme asi viděli všichni. Ronan ale nebyl moc dobrý tanečník, jak by to tedy vypadalo, kdyby Peter Quill narazil na někoho, kdo se mu minimálně vyrovná? Na někoho, jako je Peter Parker? 

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme hledali nejlepší porevoluční pohádku. Nakonec to vyhrála klasika Lotrando a Zubejda, ale jen o jeden hlas před Andělem Páně. Jiří Strach je tak oficiálně porevolučním pohádkovým bohem. 

Dnes se podíváme na seriály ze světa Hvězdných válek. Těšíte se víc na blížící se novinku The Mandalorian, nebo na seriálového Obi-Wana? Názvy pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace