Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man se vrátí do kin v prodloužené verzi


ikona
Mr. Hlad
avengersfar from homemarvelpeter parkersonyspider-man
Peter Parker se na konci srpna dočká čtyř minut bitek navíc.  

Když Disney v rámci boje o komerčně nejúspěšnější film všech dob poslal do kin čtvrté Avengers s bonusovými scénami, dávalo to smysl. Každý milion se počítá a nakonec se to vyplatilo. Teď ovšem na podobnou taktiku chtějí vsadit i v Sony. Jejich Spider-Man: Daleko od domova utržil 1.109 miliardy, což jsou hodně hezké peníze, ale zdaleka ne takové, aby studio muselo dál bojovat o každý dolar kvůli nějaké prestiži. Přesto se jeho šéfové rozhodli poslat na konci srpna do amerických a kanadských kin Spideyho v prodloužené podobě. 

V Evropě se asi delší verze dočkáme až na DVD nebo Blučku, zámořské diváky však prý čeká úplně nová akční scéna, která v kinech minule nebyla. Žádné prodlužování těch starých. Sony neřeklo, jak bude konkrétně vypadat, ale pokud si vzpomínáte na trailery, byl v nich souboj Spideyho s protivníky v restauraci, kde si pak dělal srandu s policajtů a hlásil jim, že pojede na prázdniny. Jedním z problémů Daleko od domova byla délka, takže si nejsem jistý, jestli je potřeba film ještě prodlužovat, na druhou stranu oznámené čtyři minuty akce jsou určitě lepší než čtyři minuty zevlení v Benátkách. Jen si nejsem jistý, co tím studio sleduje. A doufám, že v budoucnu se z tohohle prodlužování nestane trend. Když nezvládnete dodělat film dobře napoprvé, asi něco děláte blbě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace